reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
A w lidlu są fajne skarpetki z gumowym ABS-em na całej stópce - 2 pary za 9,99zł i rajstopki ocieplane za 7,77zł(co do wiekszych dziewczynek - to te 86/92-troche na styk.

ja mam daleko lidla, ale się potarabaniłam do niego:p

Malbertka mój mojej kupił choć jeszcze jej nie przymierzyłam. Jedne ciemne grube już wyprałam i stwierdzam, że nic się z nimi nie dzieje. Resztę wypiorę dzisiaj tzn. dwupak różowych z pingwinem za 11,99zł.

Dla was 86-92 na styk a dla nas dużo za duże:(

ja skarpetki kupiłam wieksze na zapas:-D bo teraz ma w czym chodzic po domu

A rajtuzki, to byłyby moze nie na styk, bo nogawki jeszcze maja troszke luzu, ale jakos w udach i zaraz przy klinie sa wąskie;-/ ale z 2 miechy da rade myślę:p

to ja apteczne promocje zapodaje:

w Superpharmie 2 opakowania Sudocremu (125g) kosztuje 16,49 zł a pampersy + chustki gratis sa za 44,99zł.
ja lekomanka zalapalam sie na 2 op. Paracetamolu (2x50 szt) za 9,49zł ;-)

reklama
Do góry