reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Promocje nie tylko sklepowe

reklama
Dziewczyny, nie wiecie czasem gdzie jest teraz promocja na vizir? wszystko jedno jakiej wielkości opakowanie

aha i nie wiem czy było pisane ale w hitach października w tesco są huggisy - te wielkie paki za 56 zł, w 4 jest ich 104 a w rozmiarze 5 -92

No wiecie co ale wpadka z tymi rajtkami na moją też małe chyba na aukcje dla Frania oddam ;-)Dobrze ,ze jedną pare kupiłam 92 rozmiar to będzie .Zresztą zimą co chwila są promocje na rajtki.
Efe jakby dało sie rozciągnąć to pisze może da sie uratwac sytuacje.:confused2:

a jakie wy te rajtki kupiłyście? bo ja mam z zeszłego roku zapasy z biedronki to te grube 80/86 sa duże i na pewno bart mi się w nie jeszcze zmieści....chyba że w tej turze jakieś mniejsze porobili:) no ale z cienkich to faktycznie małe wypadają i mam 92- jeszcze nie zakaldane ale widze że będą ok ...
dzieki za wczesniejsze info o kurtkach w lidlu - kupilam obu chlopakom i za tą cene naprawde dobra jakość - warto było;)

reklama
Do góry