reklama

Promocje sklepowe

Ewa87

Mama Kacperka i Sandry :)
Widziałam taki temat na wrześniówkach myśle ,że nam też się przyda.
Zgłaszajcie wasze spostrzeżenia co do promocji, może uda nam sie cos zaoszczędzic na pampersach i innych niezbednych zakupach. Ja osobiście uwielbiam promocje itp. :-)

reklama
Nowe tematy konsultujemy z Elisabeth :-p a przynajmniej z innymi dziewczynami na wątku ogólnym..

spokojnie takie rzeczy mogą być na wyprawkowym ;-) i pewnie Elis je połączy, ale póki co korzystam:

W makro od jutra są szczeniaczki uczniaczki, garnuszki na klocuszki i muzyczne poczty w promocji, nie pamiętam dokładnie za ile ale sporo taniej niż wypadają te zabawki na ceneo.pl :tak::tak::tak: Można sprawdzić w gazetce makro ;-)

Ostatnia edycja:
Nowe tematy konsultujemy z Elisabeth :-p a przynajmniej z innymi dziewczynami na wątku ogólnym..

spokojnie takie rzeczy mogą być na wyprawkowym ;-) i pewnie Elis je połączy, ale póki co korzystam:

W makro od jutra są szczeniaczki uczniaczki, garnuszki na klocuszki i muzyczne poczty w promocji, nie pamiętam dokładnie za ile ale sporo taniej niż wypadają te zabawki na ceneo.pl :tak::tak::tak: Można sprawdzić w gazetce makro ;-)

No dobra nie pomyślałam ,ale jak sie nie przyjmie można usunąć i tyle.Waże co dodatkową robote dałam.:sorry2: Na wyprawkowym niby można podłączyć ,ale tak bedzie bardziej przejrzyście. :blink:

Kurcze co do makro to musze odwiedzić ,myśle od dawna nad garnuszkiem ,chociaz poczta tez by była fajna. Wczoraj za to byłam w Leclerc zaostały tam jeszcze pampersy plus gratis chusteczki nawilżające. Zawsze na chusteczkach sie zaoszczedzi. :tak:

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy kozystacie z tych broszurek online ale pomyslalam, ze wrzuce wam linka bo ostatnio tesciowa opowiadala mi o nich :-) trzeba tylko wybrac miasto i jezeli nie dostalo sie ulotki do drzwi mozna zobaczyc w domu co ciekawego maja w ofercie :tak:

Gazetki Tesco - Tesco (Polska) Sp. z o.o.
Oferta
Promocje - drogerie Rossmann - gazetka promocyjna na rossnet.pl
Hipermarket Real / Gazetki i katalogi
Promocje w Auchan Polska - oferty promocyjne i gazetka Auchan
Gazetka promocyjna Carrefour Express

wiecej nie znalazlam :-)

Amelkowa całe szczęście że na Allegro też kupiłam szczeniaczka i garnusze w takich cenach bo już myślałam że pewnie przepłaciłam.

W Kauflandzie 6-pak chusteczek Nivea sensitive po 29,99.

reklama
Tez uważam,że wątek jest o.k :tak::tak::tak:.
Amelko,dzięki za cynk o garnuszkach,sie zbieram,żeby Młodej kupić,a jak sprawdzałam,to rzeczywiście sporo taniej wychodzi :tak::tak::tak:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry