reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Promocje

reklama
te promocje na pampersy to takie NIBY promocje ale mnie to wkurza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co to za promocja ja rozumie 30- 40 % taniej a nie 1zł

ja u siebie w osiedlowym sklepie pampersy jumbo bez promocji kupuje po 45zł a wiadomo ze sklep zarabia hurtowania a co dopiero taki hiper market ktory pukuje tego tony w mega okazyjnej cenie ze wzgledu na ilosc.

łaskawcy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja niby zwracam uwagę na cenę jak są tanie to kupuje a jak nie to też kupuję bo musze ;-)

nie raz były duże okazje w carrefurze raz dostałam pampers za 64zł karton 124sztuki to wtedy było tanio ale i tak załapałam się na ostatni karton:tak: a nieraz jak zajechałam to wcale nie było pampersów :no:

no to masz szczescie bo ja jeszcze nigdy w carefurze takiej promocji nie dorwalam zreszta nigdzie nie dorwalam

no wlasnie i dlatego to mnie wkurza bo wiadomo pieluchy trzeba kupic i koniec nie ma zmiluj sie a tu promocje jak dla glupkow jakis.

juz bym wolala jedna pozadna promocje na 2 miesiace niz co tydzien gdzies indziej laskawe 2 zlote lub 1 zł banda debili :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

To prawda te promocje to często "pic na wodę".Ale jak akurat jadę do jakiegoś hopermarketu,fajnie coś taniej kupić.:tak:

reklama
Do góry