reklama

Promocjones skleponess:)

jak to przeciekaja ??? ;-) pieluchy się zmienia co jakiś czas :-D

nam i Huggisy i Pampersy pasują ale nie S&P
wszelakie Dadda i insze sa uznane za wroga numer jeden przez delikatną pupcię Wielkiego Boo

Dobrze że mnie oświeciłaś bo tak trzymałam Laurę w tej samej pieluszce ze dwa dni :-P
U nas przeciekały nawet po godzinie noszenia i to tak dziwnie bo z przodu np. albo z tyłu tak jakby były nieszczelne.
U nas dady i inne też się nie sprawdziły - mała od razu miała czerwoną pupę albo obtarte pachwiny.

reklama
U nas huggisy były ok do momentu aż mała nie zaczeła raczkowac, jak zaczeła"biegac" na czworaka, to pupe obdartą miała po huggisach wiec narazie tylko pampersy;-)

czechow no tak myślałam ze to przeciekanie pieluch to Twoje rażące zaniedbanie :-D

mówisz ze przeciekały po godzinie ?? nam sie zdarzyło tylko raz - jak źle pieluchę zapiełam i spał na boczku to poleciało po nóżce ...a tak jest ok ;-)

pierdoły piszesz :-D TOXYCZNE !!!

a tak serio moze Laura ma węższe serdelki i bokiem leci
no nie wiem
:-D ale zeby nie było
nie czepiam sie przecie :-D

spoko spoko :-)

a serdelków to ona w ogóle nie posiada, niestety....to chuchro jest.

Melkka - żem nie widziałam tego w kalafiorze - muszę któregoś razu rzucić gałką dogłębniej

A ja dzisiaj kupiłam Małemu w Tescowe podróbki pampersów takie zielone Baby Esentiales wyprodukowane w Czechach rozm. 4+ dwa opakowania w cenie jednego tj. za 100 pieluszek zapłaciłam 32,99.
Swoją drogą ciekawa jestem jakich rozmiarów pieluszek używacie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry