reklama

Promocjones skleponess:)

reklama
Z rozmiarem pieluszek, to u nas jakaś dziwna sprawa, bo już myślałam, że będziemy przechodzili na Pampersy 4+ więc nie zatowarowałam się dobrze w 4, mały podrósł, brzuszek mu troszkę wyszczuplał i nadal 4 są dobre, choć już miesiąc minął. Zabrakło mi więc pampersów, bo te w rozmiarze 4 + nie często są w promocji. Ale testuję inne marki i jest ok, zawsze to parę groszy w kieszeni zostaje.

Marianna: my 4 i tak juz od dawna dawna jedziemy na nich i teraz mała tak się wyciągnęła, że zapinam rzepy przy sobie i jeszcze ma luz:)
przy okazi pakowania i przeprowadzki odkrylam - mam w domu ponad 300 pampersów rozmiar 4:) Grunt to mieć balagan taki, że się nie wie, gdzie przechowuje się zapasy pieluch. Typy wszelakie mamy: Sleep&Play,Premium Care i cały karton Activów. Oby nie wyrosla mi z tego rozmiaru zanim nie zużyję wszystkich, bo m mnie wykończy gderaniem:))

Marianna, my też zrobiliśmy wieeeelki zapas teskaczowych essentials.
W sumie za 100 mamy 300 sztuk pieluch :tak: wzięłam rozmiar 4 + bo nie wiedziałam, czego się spodziewać i są OK (pampersów używamy 4).
w sumie jestem pozytywnie zaskoczona tymi pieluchami :tak: ale za normalną cenę bym ich nie kupiła ... 33 zł za 50 sztuk to żadna rewelacja ... wychodzi nawet drożej niż pampersy :baffled:

ech ... dobrze by było, żeby tesco zrobiło taka promocję jak w wakacje ... 82 sztuki pampersów 4 za 39,90 ...
do tej pory nie zużyłam tamtego zapasu ;-)

Agagsm, JoL - niezły zapasik pieluszek :)
Ja mam podobnie u mnie pół opakowania Happy, 1 opakowanie Pampersów, 4 opakowania Tescowych essentials to też wyjdzie jakieś 300 sztuk.
Te Tescowe w promocji wychodza po 32 gorszy za sztukę w rozmiarze 4+, myślę, że to dobra cena. Jakość może nie jest genialna, ale naprawdę nie są takie złe. Są dość chłonne, nie uczulają małego, wydaje mi się, że są tej klasy co Huggiesy.
Happy też kupuję jedynie w promocji, czyli nie drożej niż po 50 groszy za sztukę.

reklama
Hej Dziewczynki, jestem ekspertką streetcom. Generalnie chodzi o to, że dostaję nowe produkty do przetestowania, pokazania innym oraz omówienia ich pozytywów i negatywów. Teraz mam pieluszki Pampers Premium Care. Jeśli któraś z Was chciałaby dostać dzienny zapas tych pieluch, niech zaloguje się na Strona Główna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry