reklama

Promocjones skleponess:)

reklama
Nie wiem, jak w innych sklepach, ale w realu jest 6-pack chusteczek nawilżanych pampers active za 24,99. Uważam, że cena jest super, bo ostatnio kupowałam 1 paczuszkę za 7,99. Czyli oszczędność ponad 23 zł:)

W Tesco też widziałam chusteczki pampers 6-pak za 24,99.
My jednak używamy chętniej chusteczek Bambino, które są w Tesco po 5 zł (Przy zakupie 2 opakowań)
Gosia - ja widziałam w Rossmanie to Bebiko. Niekiety trzeba zapytać obsługę, czy coś zostało im w magazynie.
Oj to trzeba pojechać po te zupki do Auchan.

Ostatnia edycja:
W Auchanie są body - 7 szt. - 22,99, bawełenka mieciutka choć z tych cieńszych ale kupiłam kiedyć taki zestaw 68 i był jak z gumy, dopiero niedawno stał się za mały a mały nosi już 80-86

może to nie promocja ale wspomnę jakby któraś mama kiedyś chciała dokupić sobie coś z firmy Chusty do noszenia dzieci i nosidełka - LennyLamb.com to biorąc udział w konkursie dostaje się zniżki my za zdjęcie Dominika dostaliśmy bon o wartości 15zł można bony sumować z kilku konkursów i mieć max 25% zniżki na dany artykuł co chcemy kupić ...wspominam o tym bo czasem to pary groszy zaoszczędzone a my przecież klikać możemy ;)

reklama
topoleczka - dzięki za instrukcje, dostałam dziś przesyłeczkę z 5 Pampers Premium Care -bardzo mi się podobają. Mięciutkie, ponoć lepiej chłonne - zobaczymy. W sklepach nie widziałam ich jeszcze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry