reklama

Promocjones skleponess:)

A to prawda, w ogóle w biedronce zdarzają się takie rzuty ciuchów dobrych gatunkowo, zwłaszcza bodziaków i niedrogich, ale ostatnio w auchan ciągle są jakieś bodziaki od 4zł-12, a fajne..... właściwie co jechałam to młodemu wrzucałam jakiegoś, ale brałąm większe, bo na teraz trochu ma....

reklama
uprzejmie informuję że w tescos marketos nabyć można mlekos nanos activos 1 za 32,99 - normalnie cenos od 38,99 do 51złotos! aha chodzi o puszkos 900gramos:D

Właśnie wróciłam z Carefoura i.... dziewczyny kupujcie te słoiczki w taki sposób by na jednym paragonie było 5 słoiczków. Jesli macie kupionych np 10 top podzielcie zakupy by były 2 paragony.
Ja kupiłam 15 słoiczków a dostałam 1 miseczkę bo tylko 1 miseczkę mogą dać na 1 paragon. Regulamin dostępny w BOK Carefour.

nooo, napisałam do HIPPa, ze czuje sie źle z tym ;-))))
Jolcia trzeba było te 10 słoiczków oddać - bo się rozmyśliłaś, albo że myślałaś, ż tańsze są - BO DOBRA ŚCIEMA NIE JEST ZŁA:-D jak mi się tylko coś niezgadza na paragonie to notorycznie to robię i oddaję od razu - przyjmują, potem wejść na sklep wziąć jeszcze raz i na dwa paragony i miałabyś miseczki. Ja bym tak zrobiła, bo stara paskuda jestem i dla zasady takie rzeczy robię - bo w tych marketach robią ludzi w bambuko...:eek:

agagsm ja niestety zrobiłabym to samo, albo przy kasie bym zażyczyła sobie trzech parangów i mogą mi skoczyć:)))
tylko pewnie Jolcia najpierw kupiła a potem szła odebrać bo u nas tak najczęściej jest że się odbiera w informacji i pewnie tam się dopiero dowiedziała co i jak ???????

reklama
Dziewczyny,
Super wątek o promocjach. Dzięki wielkie.
Ja wczoraj kupiłam w Rossmanie zupki Hippa po 2,29 zł/szt., ale niestety w promocji byly tylko te po 4 miesiącu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry