reklama

Promocjones skleponess:)

ja też poleciałam do lidlos i kupiłam jedną paczkę bodziaków śliniaki i szmatke przytulanke. bodziaki wyglądaja fajnie i materiał miękki, zobaczymy jak po praniu:)

reklama
Nowość w IKEA - dla nas jak i dla naszych maluchów (póki co tych starszych) ale kiedys i tych młodszych zapewne (jak dorosną):

IKEA | Gotowanie | Przybory i urządzenia | MIDSOMMAR | Foremka do lodów

Wczoraj jadłam u kolezanki lody - sorbety ze zmiksowanych pomarańczy i potem zamrożonych - PYCHA. Ona robi rożne: z truskawek, jabłek, malin... podobno tylko z bananów nie bardzo sa dobre.

Jak nasze dzieci będą chciały loda (i my latem) to taki przynajmniej nie ma konserwantów i salmonelli gratis. A mamy co mają dzieciaczki ze skazą białkową będą mogły jeść bez wyrzutów.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A ja wczoraj i dziś w Rossmanie za 2,29 kupiłam słoiczki Hipa - dynia z ziemniakiem na przykłados....ale nie wiem czy to ogólno-rossmoanowa akcja bo nie wiem tego z ulotki a z wizyty w sklepie.....

kurczakos przegiałam promocjones w lidlones ! pewnie juz nic nie ma !
ale za to kupiones pampersones w tescos 92 sztukos 3 activ baby za 49,99 - jeden sztukos wychodzić 0,54 zł :-) polecać Amelcios dobrze kupkonos w pampersonos :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry