Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ja też poleciałam do lidlos i kupiłam jedną paczkę bodziaków śliniaki i szmatke przytulanke. bodziaki wyglądaja fajnie i materiał miękki, zobaczymy jak po praniu
Wczoraj jadłam u kolezanki lody - sorbety ze zmiksowanych pomarańczy i potem zamrożonych - PYCHA. Ona robi rożne: z truskawek, jabłek, malin... podobno tylko z bananów nie bardzo sa dobre.
Jak nasze dzieci będą chciały loda (i my latem) to taki przynajmniej nie ma konserwantów i salmonelli gratis. A mamy co mają dzieciaczki ze skazą białkową będą mogły jeść bez wyrzutów.
A ja wczoraj i dziś w Rossmanie za 2,29 kupiłam słoiczki Hipa - dynia z ziemniakiem na przykłados....ale nie wiem czy to ogólno-rossmoanowa akcja bo nie wiem tego z ulotki a z wizyty w sklepie.....
Nie wiem cz to drogos czy tanios, bo ja byc nie słoiczkowos jeszcze
Są takie sklepy Stokrotka (mapkos bycios na stronos) i tam być promocjonos duzos slioczkos dla maluchos: Stokrotka - sieć supermarketów
kurczakos przegiałam promocjones w lidlones ! pewnie juz nic nie ma !
ale za to kupiones pampersones w tescos 92 sztukos 3 activ baby za 49,99 - jeden sztukos wychodzić 0,54 zł :-) polecać Amelcios dobrze kupkonos w pampersonos