Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie porównuj się do innych i nie patrz na innych, tylko na swoje dzieci, bo często okazuje się, że sprawiedliwości nie ma nawet w sądzie. Pisz na tę wredną babę skargę! I walcz, bo inaczej w tym kraju nie przetrwasz... ja też się ostatnio załamałam. W końcu zaczęłam pracę, po czym po pierwszej wypłacie okazało się, że jestem za bogata, zarabiam za dużo o 15 zł i zabrali mojemu dziecku alimenty. Teraz stracisz trochę nerwów, ale później zobaczysz, że warto. I wszystkiego najlepszego, sto lat ;-)no niby nie zerowanie, ale ja wiem, że są osoby, które bardziej tej pomocy potrzebują i ja to chyba nie mam aż tak źle w porównaniu z nimi, chociaż z tego co ostatnio zaobserwowałam pod pośredniakiem niektórzy też dobrze tam ściemniają, żeby tylko zasiłek dostać, broń Boże nikogo nie oceniam, bo nie moja sprawa, ale jeśli pod UP albo MOPS podjeżdża Pan czy Pani takim autem, że mi oczy na wierzch wyszły i oni pieniądze dostają bez problemu, a dla przykładu moja znajoma wychowuje sama 3 małych dzieci mieszkając na 19 m2 i ona zasiłku nie dostaje to coś tu jest nie halo! albo ja się nie znam na prawie rodzinnym w tym kraju i tak musi być...