reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
do kasiulka bardzo dziekuje napisałem pani adres na pw oraz rzeczy najbardziej potrzebne
pozdrawiam

reklama
melduje się po pracy..

Ewelinka słonko-napisałam Ci PW:)
kochana jesteś ,że i Ty wleciałaś z pomocą.

Marta w takim razie masa ciepłych myśli dla Ciebie silna mamo:))
moc uśmiechu dla Olci
i zdrówka,zdrówka!!
ja w tym roku przekazuję 1% dla Daniela z wątku poniżej...ale zapytam znajomych ,może ktoś jeszcze nie zdecydował na kogo przeznaczy...

Panie Zbyszku powodzenia w załatwianiu sprawy!! trzymam kciuki-&&&&

pozdrawiam wszystkich pomocników :))))

Witam Panie Zbyszku my przed chwilką rozmawialiśmy przez tel. Jak tylko naprawie samochód przyjadę do Was z zebranymi przeze mnie i moje koleżanki ciuchami,kosmetykami itp.

do firanka dziękuje ślicznie.A co się stało z autkiem moze pomoge znam sie na mechanice .Mój ojciec jest mechanikiem i wychowałem sie na warsztacie
pozdrawiam

mama05 Wielkie dzięki! :)
Były dzis u nas panie z fundacji "Pomocna mama" zbadały naszą sytuacje i również postarają się coś pomóc.
Pozdrawiamy

reklama
Witam :)

Również chętnie pomogę. Poproszę o adres i numer konta na PW.
Czy z rzeczy z apteki potrzebuje Pan jeszcze czegoś? Obawiam się, że dostanie Pan Espumisan w dużej ilości, a może przyda się coś jeszcze ;)
Czy Filipek ma kombinezon, który będzie na niego prawy w okresie marzec-kwiecień?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry