reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Prosimy o Pomoc

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
do asiulka 271 ok dziekuję i niech sie Pani nie przemecza bo zdrowie najwazniejsze
pozdrawiam
i miłej nocki

reklama
do mła espumisan już jakaś Pani obiecała ale nie pamietam która ale na razie ni9e dostaliśmy jeszcze paczki
pozdrawiam

Ja mam witaminę D i K , herbatki, Bobotic, wszystko po mojej córce, Bobotic dalam jej tylko raz, herbatki też tyle że napoczęte, przydadzą się Panu??? moge popatrzec też w ubrankach, czy mam cos dla małego mężczyzny

madzia1388 Witam. Bardzo dziękujemy
Jasne wszystko się nam przyda tylko maluch dostaje tylko witamine D a K nie potrzebuje.
Pozdrawiamy

a tak poza tematem:
to jak już wszystko się ułoży i znajdziecie czas i ochotę to serdecznie Was zapraszamy do wątku grudniowych mam/tatusiów (bo jeśli dobrze obliczyłam Filipek jest grudniowym dzieciaczkiem a nawet jeśli nie- i styczniowy, listopadowym lub z jakiegokolwiek miesiąca to i tak zapraszamy :tak::tak::tak:)
sporoo tu fajnych mam chętnych do pomocy i nie tylko
(ukłon w stronę firanki- to ona podrzuciła nam link do Waszek historii)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry