reklama

Proszę o pomoc dziewczynki:)

Wiecie co... ja tego trochę nie rozumiem... sytuacja u Kasi trwa już tyle czasu, a Ona nadal nie poszła do lekarza... no nie wiem czy to jest normalne. Takie rzeczy jak najszybcie załatwia się u lekarza, a nie czekanie co też powie któryś tam z kolei test. Pozdrawiam!

reklama
Wiecie co moim zdaniem jej albo nie zalezy na ciazy albo jest nie rozsadna. Powinna isc do lekarza odrazu poniewaz przy krwawieniach ciazowych nie konsultowanych z lekarzem moze dojsc do nie małych komplikacji. Nie wiem na co ona czeka

Na co czekam...No wiec brzuszek urosl mi dopiero niedawno a niestety pracuje wiec do lekarza tez musze miec kiedy isc...Wiec to nie to ze nie zalezy mi na ciazy...Mysle ze w tym tyg dam rade sie wybrac wiec wtedy dam znac co i jak :-p

Ja podejrzewam ze do zaplodnienia doszlo juz duzo wczesniej tylko moglam nie miec zadnych wzmozonych objawow...Jedyne co mi przychodzi na mysl to to ze czesciej sikam (ale tez bez przesady) i ciagle jestem zmeczona...

kasieńka nie przesadzaj że czasu na lekarza nie masz żadna praca nie jest aż tak ważna żeby się do lekarza nie wybrać
mam nadzieję że jeżeli jesteś w coiąży to wszystko z dzidzia jest ok i potm będziesz stawiała zdrowie dziecka i swoje na pierwszym miejscu a nie prace

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry