magdulenka
szczęśliwa mamuśka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Łzy płyną i nie chcą przestać...tyle cierpienia, nadziei ale też jaki ogrom miłości! Ta cudowna dziewczynka połączyła tak wiele serc! Przyszła na świat i wyzwoliła tyle pokładów miłości w tylu ludziach, myślę,że Bóg zesłał ją jako anioła stróża, ta malutka dzielna księżniczka nauczyła jak kochać... Moniko, Marcinie, myślę,że otrzymaliście wielki dar, bo tak wyjątkowe dzieci nie każdemu są dane! Monikogdy przeczytałam Twój post po odejściu Maji, tak bardzo się wzruszyłam jak chyba nigdy w życiu...masz w sobie tyle pokory, mądrości,że nie potrafię słowami wyrazić podziwu...wszystkie uczymy sie od Ciebie, przeszłaś chyba największą pórbę,jakiej może być poddana kobieta...kiedyś próbowałam wyobrazić sobie co by było,gdyby mnie spotkała taka tragedia i za każdym razem tuliłam swojego syneczka i płakałam na myśl o tym a serce mi drżało...jestem z Wami myślami, zawsze będę mieć w pamięci wspaniałą, wytrwałą i silną mamusię, dałas mi wiarę i nadzieję, moje malutkie problemiki sa błahe....jak dotąd nie chodziłam do Kościoła,ale teraz mam wielką ochote pomodlić się, podziękować za to co mam
pieknie ktoś napisał,że bez wiary takiej próby nie dałoby się przejść. DZIĘKUJĘ WAM za lekcję pokory Moniko i Marcinie,jesteście wspaniali i wierzę,że szczęscie czeka na Was.Nigdy Was i Waszej dzielnej Wojowniczki Majusi nie zapomnę...
zaraz robię przelew