kachasek
matka-wariatka :)
gorzej niż do d...Masz racje Agutka ja się pod tym podpisuje najwyżej nam obu sie oberwie!!!
te regulaminy są do d.........![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
gorzej niż do d...Masz racje Agutka ja się pod tym podpisuje najwyżej nam obu sie oberwie!!!
te regulaminy są do d.........![]()

a i Monice i Marcinowi na pewno też z tym ciężko sie pogodzić. Ale nie straszne są te regulaminy tylko warunki na OIOMie w Poznaniu...:-( myślę że gdyby warunki były tam lepsze to zezwolono by rodzicom na dużo dłuższe odwiedziny :-( 

Wiem, że czasem trzeba pozwolić dziecku odejść żeby nie cierpiało... ale pomimo to, tak ciężko się z odejściem dziecka pogodzić, z pustymi ramionami, które chciałyby tulić, ze słowami, które chciało by sie powiedzieć, ze straconymi marzeniami... strasznie to trudne i tak bardzo boli! Mnie zawsze pocieszenie przynosi myśl o tym że moje dziecko już nie cierpi... tak samo myślę o Mai, już nie cierpi kruszynka, nic Ją nie boli... to przynosi jakąś ulgę...
ostatnie dni w swoim życiu Majeczka spędziła widując najbardziej kochające ją osoby max 3 godziny dziennie![]()
Ale nie straszne są te regulaminy tylko warunki na OIOMie w Poznaniu...:-( myślę że gdyby warunki były tam lepsze to zezwolono by rodzicom na dużo dłuższe odwiedziny :-(
:-( :-( :-(madziu, mogę tylko napisać "Amen!"![]()