Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

...Majeczko tak trzymaj...dopadly mnie wspomnienia...w zeszlym roku to my walczylismy o nasza malutka...wyszlismy ze szpitala tydzien przed swietami...
Veronica ma 13mies. za kilka mies.kolejna operacja:-(...Dziewczyny bede Was potrzebowala...

...trzymanie kciuków i modlitwy za swóją córeczke masz jak w banku...moja Amelka jest rówieśnicą Twojej Veroniki... też ma 13 m-cy :-)Cudne wiesci...Majeczko tak trzymaj...
Zosiu dobra robota)))...oby tak dalej...
Dlaczego takie maluszki musza walczyc o zycie:-(to takie niesprawiedliwe...dopadly mnie wspomnienia...w zeszlym roku to my walczylismy o nasza malutka...wyszlismy ze szpitala tydzien przed swietami...
Veronica ma 13mies. za kilka mies.kolejna operacja:-(...Dziewczyny bede Was potrzebowala...jestescie niesamowite:-)
.Możesz liczyć na nas...trzymanie kciuków i modlitwy za swóją córeczke masz jak w banku...moja Amelka jest rówieśnicą Twojej Veroniki... też ma 13 m-cy :-)
Veronica ma 13mies. za kilka mies.kolejna operacja:-(...Dziewczyny bede Was potrzebowala...jestescie niesamowite:-)

Pewnie teraz jest już z Mają 
.Ostatnio byly lepsze wiesci,mam nadzieje,ze nadal jest ok.Caluski dla Mai i jej rodzicow.