reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moniczko, wszystkiego najlepszego!!!!!

Znów świetne wiadomości o Mai i Zosi :tak::tak::tak::tak:

Szkoda tylko tamtego biednego małego dzieciątka... i bardzo bardzo współczuję jego rodzicom :-( to chyba najgorsze przeżycie jakie może spotkać człowieka....

Boję sie nawet o tym mysleć:-(.

Moniczko wszystkiego naj naj, spełnienia marzeń i dużo zdrówka dla Majeczki.

Buziaki dla Zuzi.:-D

reklama
Jeszcze raz dziękuję :)

Na wizycie o 16.00 Maja spała - dopiero...?! Kupiliśmy jej zabawki, bo siostra powiedziala, że trzeba ją czymś zająć...a tu ZONK...mała tnie komarka, może o 20.00 się uda. Wszytsko w normie :)

U Zosi też bez zmian .

Tymczasem kochane...

:-):-):-):-) powinnyśmy już chyba przyzwyczaić się do dobrych wiadomości a one wciąż OGROMNIE CIESZĄ :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
to wspaniale że Maja stabilna, ze wszystko idzie ku dobremu, wspaniałemu końcowi tego wszystkiego,i że wszystko co złe za Wami :tak::tak::tak::tak:
sciskam Was mocno-Maji na pewno zabaweczki się spodobaja i zajmie czymś te ciekawskie łapki ;-)
czekamy na wieści o 20.00

Monika,w takim razie czekamy na kolejne wesolutkie wiesci po 20! :-) :tak: A moze wkleisz nam jakies swieze zdjatko Majusi? :-)

Mamo Kubusia,Mamo Quintena,serdeczne podziekowania od ZUZI za buziaki i zyczonka!!! :-D :tak: :-D

pict0004qm2.jpg

Cały weekend byłam w szkole... ale cały czas myslałam:-)
Super wieści o Majeczce i Zosi:-D
oby tak dalej:tak: w co mocno wierzę
[*] dla tego Maleństwa:-:)-:)-(

Aha... i najlepszego dla Majeczki na 11-miesięcznice... przede wszystkim ZDRÓWKA !!!

Czesc..............wiesci pozytywne i to nas bardzo bardzo cieszy...............:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Cos sie pustki na forum robia ;-) to chyba dobry znak :tak::sorry2:

O 20.00 Maja tez spała, uśpiona lekami bo na nic nie reagowała. Z zabawy nici, smętne takie odwiedzinki.
Mama Zosi usłyszała od lekarza, ze leczenie jej maleństwa to dalej niż do świąt, nawet 3-5 miesięcy!!! Ja wolałam nie pytać...trzeba nam się modlić i wierzyć, że jak będzie, tak będzie dobrze.
Do jutra :)

Witam wszystkie e-ciocie, bardzo się cieszę z dorych wiadomości :tak::-D:-)
100 lat dla Mai i dla Zosi !!! Dzielne dziewczynki. Pewnie że lepiej by było gdyby na odwiedzinkach Maja nie spała, bo moglibyście popatrzeć w jej oczka i pobawić się z nią ... nie zawsze jednak da się tak ucelować. Mońcik nie martw się może jutro się uda.:tak:

Mońcik pewnie że będzie dobrze!

Żal ogromny z powodu tamtego maluszka ...
[*] Jest już z aniołkami...
[*]

Dobranoc kochani!

reklama
Monika,mam nadzieje,ze u Majulki,leczenie potrwa krocej... No i ze jutro odwiedzinki beda super zabawowe! :tak: :-)

Buziaki na spokojna nocke MMM! :blink: :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry