reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Spróbuję zrobic napis MAJA :-)

:-)_______:-)_______:-)_______:-):-):-):-)_______:-)_______
:-):-)_:-):-)_____:-)_:-)______________:-)_____:-)_:-)_____
:-)__:-)__:-)____:-):-):-)_____________:-)____:-):-):-)____
:-)_______:-)___:-)_____:-)___:-)______:-)___:-)_____:-)___
:-)_______:-)__:-)_______:-)____:-):-):-)___:-)_______:-)__

To dla Ciebie Majuniu :tak: i tez dla Ciebie KubyMamo, żeby Ci smutno nie było :tak:

ufffffffff:tak:
jak to dobrze, że jest lepiej:tak::-)
Mońcik trzymaj się dzielna kobieto:tak: dobrze, że pełen optymizmu Marcin wciska ci laptopa:-) teraz już wszystko będzie dobrze:tak: musi być:tak: innej opcji niet;-)

Hej,hej,i drugi raz tu ryczę dzisiaj,tylko z radości,hahahaha:-D
Będzie dobrze Moniś,będzie dobrze,tylko potrzeba jeszcze troszkę czasu...
A nie możesz się przecież wstydzić,że kochasz swoje dziecko:-) A po za tym..to są teraz nasze wspólne w jakimś stopniu huśtawki;-)
Buziaki.Papapa.

Dzieki Bogu...strasznie sie ciesze,ze Majulka sie podniosla i idzie do przodu...Bedzie dobrze...Ta mala kobietka chce zyc i nie ma mowy o tym zeby sie poddala:tak::-)...
Wierzymy w Ciebie mala ksiezniczko:-):tak:...
Moniczko...bardzo cieszy mnie ze doladowalas "akumulator" w sumie to Majeczka doladowala:-):tak: bo martwilam sie o Ciebie...
Pozdrawiam Ciebie,Marcina i e ciocie...Cmokaski dla Majcika...
A Krzyzyk niech dziala:tak:

NikaMD Ty zawsze takie fajne rzeczy ponapisujesz a ja tak nie umiem:sorry2:.

Cieszę się:-D, super że u Majcika i Moni samej lepiej:-), a ja właśnie wróciłam z poczty, kartka w drodze, napewno na jutro nie dojdzie:zawstydzona/y: przepraszamy, że nie zdąrzymy na czas:zawstydzona/y:.

Nie weszliśmy do dzieci o 16.00 - problem z dzieckiem po zabiegu. Ale siostra nam przekazała, że Maja i Zosia śpią, to nie byla nam aż tak żal. No cóż, napiszę wieczorkiem. Wracam do lektury...kochane polecam wspaniałą książkę: NICKY CRUZ ORAZ JAMIE BUCKINGHAM " UCIEKAJ MAŁY UCIEKAJ".
;-)

A no tak...najważniejsze ze dziewczynki dobrze i nic się nie dzieje.
Ciekawe jak tam respiratorek...może znowu coś zmniejszyli :))..ahh
Dzięki za polecenie ksiażki...chętnie przeczytam bo uwielbiam wieczory z dobrą ksiażką :)
Czekamy do wieczora...buziaki papa

reklama
Ważne,że nic złego się nie dzieje.niech śpią i zbierają siły:tak:
Nasza kartka też poszła,tylko...taka nabazgrana:zawstydzona/y: tak mis się ręce trzęsły z emocji,jak sobie pomyślałam,ze za kilka lat Majeczka osobiście przeczyta:-D
Pa.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry