reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

proszę pomóżcie Mai!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Super wiesci- az mi na sercu lzej!:-D:-D:-D
Maja -jest po prostu przesliczna i zaokraglila sie na buzce! A te oczy...no cudo!

reklama
A na trzecią jeszcze czekam - nienarodzone dziecko - jeszcze nie wiadomo co i jak.
Ale modlę się i wierzę, że będzie dobrze!!!

Dziewczyny ... jeśli nasze pozytywne mysli robia takie cuda, to może za fasolke Hanutków też cos dorzucimy :-D:-D:-D

Majeczko .... ślicznie ci bez tych rurek :-)

dopiero teraz mogłam tu zajrzeć, ale cały dzień myslałam jak tam Majeczka sobie radzi i strasznie się cieszę, że JEST DOBRZE:tak::tak::tak: i wierzę ze juz tak bedzie:-):-):-):-):-)

MAJECZKO jesteś śliczną, kochaną, bardzo dzielną i silną dziewczynką.

Modlimy sie o szybki powrót do zdrówka i formy;
abyś mogła rodzicom w domku rozrabiać :-)

Super Majeczko!! Walcz dalej tak mocno, a już wkrótce wyrwiesz sie tym wszystkim białym fartuchom ;-)

Mońcik! Jak Ty wychudłaś!! Dbaj o siebie, bo niegługo nic z Ciebie nie zostanie :shocked2:

Ojej,ale się poryczałam przy tej fotce:-) ślicznie Majulka wygląda bez rurki:cool2:
Będzie dobrze !!! W końcu e-ciotki tak postanowiły,hahaha.;-)
Do jutra:-D

tak się ciesz jutro znowu czekam na dobre wiesci a teraz malutka wypoczywaj i nabieraj sił bo nie długo juz pewnie bedziesz sie wygłupiac i bawic z swoja kochaną mamusią. Mońcik trzymaj sie jestes dzielną mama i super kobitką aby tak dalej.Miłych snów
Picture 12.jpg

Witam e -cioteczki i życzę wszystkim miłego dobrego dnia z samymi dobrymi wieściami:tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)
jejku ciekawe jak Mai minęła noc:confused::confused::confused::confused:
modliłam się wczoraj długo
MUSI BYĆ DOBRZE
czekamy......

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry