Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak sie ma nieobecność dziecka w przedszkolu z opłatami za przedszkole? Są wtedy jakieś zwroty?No jeśli chodzi o choroby to moje dziecko - obliczyłam, nie było dokładnie polowę roku w przedszkolu z powodu chorób...
dobre i 100zł, w końcu niewykorzystana pula jedzenia.No coż, u mnie nijak...placisz tyle co zwykle, chociaż raz mi poszli na reke i zaplacilam 100 zl mniej, a w normalnym chyba za jedzenie odliczaja...a reszte musisz bulić..
też mi się tak wydaje jak piszesz. o wiele więcej prywatne oferują: naukę języka obcego, rytmikę, zajęcia ruchowo-taneczne, gimnastykę korekcyjną, basen, opiekę logopedyczną, psychologiczną, pedagogiczną, religię dla chętnych, przestawienia teatralne,wycieczki
Upatrzyłam sobie. Będzie trzeba się dowiedzieć dokładnie z dostępnością miejsc. Ogólnie w wawie jest z tym problem. Piszesz że 2 lata wcześniej, to jest ten ból. Bo jak się prześpi okres to potem można zostać z ręką w nocniku
nie mialas problemow z wyslaniem corki do publicznego? czasmi sie czeka na odp tygodniami, czaem jest sie liscie rezerwowej i to nieznaczy ze dziecko jest juz zapisane.
No jeśli chodzi o choroby to moje dziecko - obliczyłam, nie było dokładnie polowę roku w przedszkolu z powodu chorób...jak w zwykłym raczej, to chyba nie ma znaczenia, wystarczy kilkoro dzieci i kłopot...
jak sie ma nieobecność dziecka w przedszkolu z opłatami za przedszkole? Są wtedy jakieś zwroty?