Witam,
Tez mieszkam w waszych okolicach,moj smyk chodzi do złobka od marca

Jestem mega zadowolona,złobek znajduje sie na K.K.Polskiej(prywatny oczywiście bo w panstwowym jak składałam papierek to byłam na 157miejscu:/paranoja)
Opłaty---dziecko do roku---650zł
powyzej roku---500zł plus 5zł wyzywienie.
Opieka nad dziećmi Puchatkowy Raj
Szczecin Dodane przez kinga 12:49, 25 Lip 2011
Witam
Gorąco zapraszamy dzieciątka od 5 miesiąca życia do 5 lat
Nasze przedszkola oferują .opiekę od poniedziałku do niedzieli w godzinach od 6.30 - 18,00 ,
a także opiekę godzinową , wszystko oczywiście jest ustalane indywidualnie do każdego dziecka z rodzicem.
Jest to świetne rozwiązanie dla rodziców, którzy pracują bądź chcą, by ich dziecko miało kontakt z rówieśnikami,a także którzy muszą coś załatwić czy też chwilę odpocząć.
Naszym atutem jest mała, zintegrowana wiekowo grupa. Sprzyja to łatwemu poznaniu dziecka i jego potrzeb, kształtowaniu prawidłowych nawyków i kreowaniu zainteresowań.
Swoją ofertę wspieramy realizacją szeregiem programów profilaktycznych promujących zdrowy styl życia
Nasza placówka w których posiadamy jeszcze wolne miejsca to w Centrum niedaleko Parku Kacprowicza ul Królowej Korony Polskiej
Atutem jest także niska cena !
Dzieci poniżej roczku 649 zł,
dzieci powyżej roczku 500 zł (5 dni w tygodniu , do10 h dziennie)
Proszę pisać na maila,
puchatkowyraj@wp.pl więcej ewentualnych informacji prześle , odpowiem telefonicznie 519 820 991 bądź osobiście
!Serdecznie zapraszamy naprawdę warto !
Inne ogłoszenia tego użytkownika Kontakt
Jesteś zainteresowany? Osoba kontaktowa:
kinga
Wyślij wiadomość
Szczecin Królowej Korony Polskiej