• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przepisy styczniówek - smacznego!

reklama
No mój dzisiaj też jakby bardziej zwarty ;-)
A ja ogólnie jeśli o ciasta chodzi to jestem beztalencie i zazwyczaj mi coś nie wychodzi, ale nie poddaje się :-P

femme, a ja właśnie nie umiem kotletów smażyć :szok::szok: w ogóle jeśli chodzi o gotowanie to tak średnio mam do tego głowę. z przepisu jeszcze jeszcze, ale bez ani rusz (chyba, że to zupa pomidorowa :rofl2::rofl2:). za to pieczenie uwielbiam. i też oczywiście bez przepisu nie ruszę, ale za to jak mam przepis to mogę pół nocy w kuchni przy robocie kuchennym i piekarniku siedzieć :tak: nawet chleby lubię piec :tak:

Stokrotka, i jak wyszedł??? :-D

Sprite, ją to przepis muszę mieć krok po kroku!!! Mało z tego, choćbym nie wiem ile razy coś robiła, to i tak muszę z przepisem :-P Ewentualnie czasem troszkę zmieniam proporcje, albo coś dodaje, ale przepis to podstawa :-D

Ja przy ciastach też muszę mieć przepis krok po kroku, a i tak zazwyczaj nie wychodzi tak jak powinno być :-D
Za to przy daniach obiadowych itp pełna improwiazacja.
Nawet jak sprawdzam w necie przepis na coś to i tak później go modyfikuje po swojemu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry