Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moniqsan.....oj u mnie to stary sprawdzony przepis z mojego zeszyciku....a ja czesto jeszcze robie nie z wolowina tylko z mielonym indykiem lub kurczakiem.....a i zawsze dodaje podprozonego ryzu takiego prawie juz miekkiego.....pycha![]()

Oj tam, jolu, prziecież Ciebie to wiadomo że ciężko czymś zaskoczyć![]()
Myślałam raczej o reszcie mam, które liczą na szybki i prosty przepis na obiadek![]()

........to Ty tru jestes "szefowa kuchni" na bb...:-):-):-):-).......

Moni....ale ja nie w takim znaczeniu to napisalam......;-);-)........to Ty tru jestes "szefowa kuchni" na bb...:-):-):-):-).......
Kochana fajnie ze wlasnie wstawilas ten przepis bo wart wyprobowania.....
A mni w;asnie "dochodzi " w piekarniku piers z kurczaka na bo na obiado -kolacje z mezusiem mamay dzis goraca salatke z kurczaka z czosnkowa bagietka ......![]()

NO!
Bo już miałam usuwać
Jeśli chodzi o gorące sałaty, ja jestem sałatoholiczką dwóch:
-Lyońskiej z jajkiem w koszulce, gorącym bekonem i grzankami ziołowo-czosnkowymi na roszponce
-Cesara z typowem sosem anchoives i właśnie piersią na ciepło i też grzaneczkami i bekonem (bezdyskusyjnie na rzymskiej sałacie)
(..)
Piers obsmazam na patelni tak zeby tylko zamknac pory w miesku i do piekarnika.....

... i zdjęcie ... poproszę
Mam coś takiego, że przepisy ze zdjęciami przemawiają do mnie podobnie jak do przyszłych gości weselnych zaproszenie osobiste a nie pocztowe![]()
Chociaż tym razem po prostu chcę sobie popatrzeć, opis mi wystarczył i wiem że na pewno by mi przypadła do gustu![]()

jolu
No to czekam na zdj
...
No i koliandra poprawiła mi dziś humor![]()

....

....no za zadne skarby nie kojazylam jak to sie pisze po polsku.....ech ja tu juz wogole mam luki w pamieci ... i tak ja roamawiam z moja mam przez telefon to gadam pol po polsku a pol po angielsku....a ona biedaczka tylko sie dopytuje......choc wiele juz rozumnie....

Ale wiesz o co chodzi.....:-):-):-):-):-)