reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przeprowadzka do wlasnego pokoju - pokoik/kącik maluszka

reklama
swietna ta karuzela moj grzesiek kupil taka ze patrzec na nia nie moge i ma taka glosna melodie i brzydka ze sama bym przy tym nie usnela a co dopiero dzidzia :mad:

Asiabeti, bardzo ładny kącik. Ja mam ten sam problem - też wynajmujemy :-) Ale pocieszam się, że taki kącik maleństwu w zupełności na razie wystarczy :-) My akurat w grudniu odbierzemy mieszkanko :-)
Komoda prezentuje się extra!!!! My niestety kaski nie mamy teraz tyle...ale okazało się, że moja ciocia ma zbędną już komodę z przewijakiem :-) i może nam dać - akurat "zuużyjemy" na tym, a do nowego już kupimy mu bardziej "dorosłe" mebelki.

asiabeti - też mam tę komódkę!!! :laugh: :laugh: :laugh:
a poze tym śliczny kącik!!!

Asiabeti ja też się skusiłam na tę komodę ;D Tyle że mi szuflad w niej zabrakło jak się mój Grześ rozpędził z zakupami :) Więc kupił drugą, już bez przewijaka..

Witam. My mamy zamysł na stolarza. U moich rodziców robił juz kilka rzeczy.
Facet ma dar w rękach a i niedrogi jest.
Wstępnie za pokoik dla Kluseczki ok 1000 zł weźmie.
Szafa, komoda, kołyska+łóżeczko+łóżeczko bez szczebelek, półka na ścianę i krzesło do siadania. ;D
To już chyba jego hobby bo jak patrzyłam na niektóre ceny :(
A ładnie robi.
Ale na razie w pokoiku mieszka sublokator :)

reklama
Do góry