Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)Ewciakochana nie boj sie ja mialam konizacje w znieczulenie miejscowym tez staram sie o fasolke mam pco i hpv oraz(cin1)mam pobierana cytologie co 6 m-cy a jak cos nie tak to wycinek
zycze ci powodzenia naprawde nie ma sie czego bac

Konizacje mialam jakies 3 lata temu jeszcze wtedy nie myslalam o fasolce;-)Ewcia
Jak dlugo czekalas z rozpoczeciem dzidziusiowych dzialan po konizacji??...
Moja Ginka stwierdzila ze za 3 miesiace mozemy zaczac...
pozdrawiam :*

A wiec wyniki wykazaly patologiczna ciezka dysplazje...zadnych zmian rakowych...no i wycieli wszystko co powinni...:-)...
Kamien spadl mi z serca jesli o to chodzi... pozostaje jeszcze strachulec co bedzie dalej... cytologia co 3 miesiace przez rok...
Przy nastepnej mam miec zrobiony test na obecnosc wirusa...
I trzymam kciuki żeby u Ciebie też wszystko było dobrze i żeby staranka przyniosły zamierzony skutek :-)Witam, przeszukalam forum i nie znalazlam takiego tematu, jesli jednak jest to przepraszam.
w Styczniu bede mialam 22 lata, bardzo chce miec dzieci ale za okolo dwa lata, czyli mniej wiecej jak bede konczyla studia magisterskie. (choc jak sie trafi czybciej to bym sie bardzo cieszyla)
Moje pytanie: czy przygotowywalyscie sie jakos specjalnie do ciazy (chodzi mi o tą zaplanowana)? W sensie ze kompleksowe badania, przyjmowanie witaminek, no nie wiem co tam jeszczeNo i na ile wczesniej.
Zdaje sobie sprawe ze nie zawsze sie planuje takie rzeczy, ale jednak powiedzcie jak to bylo. Ja bym chciala najpierw wszystkie badania porobic, no i narzeczonego (wtedy to meza) tez wyslac na badania.Witaminki i te sprawy
![]()
Jedynie co to na różnego typu imprezach ograniczałam mu alkohol (ale żeby nie było... on pije tylko okazjonalnie:-)) bo niby wypicie chociaż trochę alkoholu osłabia plemniki na 3 miesiące
A ja w ogole zrezygnowałam z alkoholu, tzn ogolnie czasami tylko piwo piłam a jak zaczęliśmy staranka to w ogóle nie brałam nawet piwa do ust. Pozdrawiam