Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to serio ważne bo kobieta po porodzie tez chce ładnie wygladąc wiec przyjade sie delikatny makijaż - nie zapomnij o dobrym kremie nawilżajacym dla swojej buźki
ogólnie lista jest bardzo fajna a czytajac takie listy zaraz nie moge się doczekac jak ja bede sie pakowac - ale to jeszcze troche...Dziekuje Ci Mrs za info i za sprawdzenie mojego szpitala za 2 dni mam spotkanie z położna wiec sie wypytam i upomne o badania.Twoje i nformacje berdzo mi pomogły bo ja zielona jetsem w tej kwestji.
Zobaczymy moze uda sie mnie wcisnąc na poród w wodzie i chcemy wykupic osobny pokój.Mój chłopak bedzie ze mna tak długo jak da rade u nas pokój kosztuje 50Ł za dobę,no i jesli to mozliwe nie chce rodzic z innymi kobietami mam zamiar skupic sie na sobie zeby poszło mi jak najszybciej.
A tak swoja droga to wiesz juz ile bedzie Cie kosztował poród w tej klinice i czy masz mozliwosc zzo??Moze i mnie bedzie stac hmmm...
A i nie nazywaj sie stara doopą bo jestes tylko 3lata starsza a ja czuje sie b.młodo wiec wypraszam sobiePozdrawiam
) ze chce byc z nami caly czas i w nocy tez i chce zeby mi bylo jak najwygodniej z wlasna lazienka, lodowka, powojnym lozkiem etc. Maz nalega - to maz placi ;-)! Ceny zaczynaja sie od okolo £4,500 a potem okolo £1,000 za kolejna dobe. Wiecej info na London private hospital, The Portland Hospital: private maternity hospital and children
). Dla mnie to lekka przesada tak jak np. powiedział, żeby nie używać żadnych kosmetyków, bo mogą uczulić dzidziula
...jakoś sobie tego nie wyobrażam.