Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MrsF ja bede rodziła w North Middlesex University Hospital ogólnie mało dobrego słyszałam o tym szpitalu ale narzie personel mi pasuje są bardzo pomocni.
Miałam ogromnie problemy z Gp w ogóle mam jakiegos idiote wszystko musiałam sama załatwiac bo u gp nie dosc ze wredny babsztyl w recepcji to pogubili mi listy które mieli wysłac do szpitala,na pytanie kiedy mi kolo da skierowanie na badanie krwi powiedział ze w tym wieku ciązowym to i tak bez znaczenia co za idiota.A szkoda gadac w sumie jestem zdania ze jakby miało byc cos nie tak to i w najlepszym szpitalu moze sie zdazyc tfu..... tfu.....
29 stycznia ma potkanie z połoznom wtedy sie o wszystko wypytam i sie zorientuje czy musze sie ewakułowac z tego szpitala czy moze zostane
Mieszkam ogólnie w nieciekawej jak dla mnie dzielnicy Edmonton Green ale oboje mielismy blisko do pracy i ceny mieszkan są zadowlające wiec narazie chyba tu zosaniemy.A w Uk jestem 1rok i 7mcy.Ty to juz weteranka widze
Ja wlasnie mialam wczoraj kolejne pobranie krwi przez polozna, zeby potwierdzic groupe, na zelazo i wapn, bo wlasnie teraz powinno sie robic. Na spotkaniu z polozna w nastepnym tyg powinnas nalegac zeby koniecznie zrobili! No i oczywiscie rutynowa analize moczu, cisnienie, fundal height (wysokosc macicy), polozenie dziecka i jego heartrate. Mi wlasnie wszytko sprawdzili wczoraj a chyba podobne mamy daty.

Pozdrawiam
.No i centrum matki i noworodka poród rodzinny z osobną salą na czas nieograniczony kosztuje 200zł i wiadomo,że swojej położnej też trzeba będzie rzucic
(kurde dali by im te podwyżki bo szok)
...ja właśnie pakuję torbę i lista się przyda.
.Wystarczyło włożyć szlafrok, koszule, dwa ręczniki i te "podeszwy"-podpaski i miejsca brak

.