Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wlasnie sie zwazylam 64,60kg czyli dobijam powoli do 10kg, bo zaczynalam od 55. Wg kalkulatora wagi w ciazy mieszcze sie w normie uf. Wiem, ze teraz musze jeszcze torszke przybrac, bo dzidzia przybiera ale jakos sie tak tych kilogramow boje heh
Moja gin ma inne zdanie na temat dużego przybierania na wadze w ciąży-mówi,że trzeba jeść normalnie,nie głodzić się,ale znów nie przesadzać...Zawsze powtarza,że powinno się jeść 5 posiłków dziennie,ale mniejszych i by nie przesadzać ze słodyczami,bo to nie zdrowe Na przed ostatniej wizycie mnie skarciła ,że w ciągu miesiąca wpadło mi 3kg
Jola,zostało już nam niewiele do końca,więc damy radę z tymi kilogramami teraz dla pocieszenia na wiosnę będziemy wszystkie pięknie wyglądać i pewnie ani śladu nie będzie po tym co przybieramy w tej chwili
Ps.u mnie 64,4 i pewnie jeszcze trochę przede mną,bo brzusio to mi się z dnia na dzień powiększa
powiem, że ten przyrost jakoś mnie nie przeraża
Wychodzę z założenia, że jak ma być tak będzie a te jak narazie 8 kg nie przerazą
super tak legalnie tyć
Ja mam nie całe 7 kg na plusie, i to mnie nie przeraża.
Przeraża mnie fakt że widzę że uda zaczynają mi tyć, są już takie masywne, a tu lekarka kazała więcej jeść, ruszać się za bardzo nie da, bo leżeć trzeba hmmmm.....jeszcze tylko 2,5 miesiąca....