• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Przyrost wagi

reklama
Ja wlasnie sie zwazylam 64,60kg czyli dobijam powoli do 10kg, bo zaczynalam od 55. Wg kalkulatora wagi w ciazy mieszcze sie w normie :) uf. Wiem, ze teraz musze jeszcze torszke przybrac, bo dzidzia przybiera ale jakos sie tak tych kilogramow boje heh :)

Moja gin ma inne zdanie na temat dużego przybierania na wadze w ciąży-mówi,że trzeba jeść normalnie,nie głodzić się,ale znów nie przesadzać...Zawsze powtarza,że powinno się jeść 5 posiłków dziennie,ale mniejszych i by nie przesadzać ze słodyczami,bo to nie zdrowe ;)Na przed ostatniej wizycie mnie skarciła ,że w ciągu miesiąca wpadło mi 3kg :D

Jola,zostało już nam niewiele do końca,więc damy radę z tymi kilogramami teraz:) dla pocieszenia na wiosnę będziemy wszystkie pięknie wyglądać i pewnie ani śladu nie będzie po tym co przybieramy w tej chwili ;)
Ps.u mnie 64,4 i pewnie jeszcze trochę przede mną,bo brzusio to mi się z dnia na dzień powiększa ;)

reklama
Ja mam nie całe 7 kg na plusie, i to mnie nie przeraża.
Przeraża mnie fakt że widzę że uda zaczynają mi tyć, są już takie masywne, a tu lekarka kazała więcej jeść, ruszać się za bardzo nie da, bo leżeć trzeba hmmmm.....jeszcze tylko 2,5 miesiąca....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry