• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyrost wagi

reklama
Ja wlasnie sie zwazylam 64,60kg czyli dobijam powoli do 10kg, bo zaczynalam od 55. Wg kalkulatora wagi w ciazy mieszcze sie w normie :) uf. Wiem, ze teraz musze jeszcze torszke przybrac, bo dzidzia przybiera ale jakos sie tak tych kilogramow boje heh :)

Moja gin ma inne zdanie na temat dużego przybierania na wadze w ciąży-mówi,że trzeba jeść normalnie,nie głodzić się,ale znów nie przesadzać...Zawsze powtarza,że powinno się jeść 5 posiłków dziennie,ale mniejszych i by nie przesadzać ze słodyczami,bo to nie zdrowe ;)Na przed ostatniej wizycie mnie skarciła ,że w ciągu miesiąca wpadło mi 3kg :D

Jola,zostało już nam niewiele do końca,więc damy radę z tymi kilogramami teraz:) dla pocieszenia na wiosnę będziemy wszystkie pięknie wyglądać i pewnie ani śladu nie będzie po tym co przybieramy w tej chwili ;)
Ps.u mnie 64,4 i pewnie jeszcze trochę przede mną,bo brzusio to mi się z dnia na dzień powiększa ;)

reklama
Ja mam nie całe 7 kg na plusie, i to mnie nie przeraża.
Przeraża mnie fakt że widzę że uda zaczynają mi tyć, są już takie masywne, a tu lekarka kazała więcej jeść, ruszać się za bardzo nie da, bo leżeć trzeba hmmmm.....jeszcze tylko 2,5 miesiąca....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry