Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
najwazniejsze zeby maluch byl zdrowy :-)
ja +11 ale przed ciaza mialam troche nadwagi, z zasady te co wiecej waza to mniej przytyja podczas ciazy a wrecz powinny mniej przytyc
edytka tak wiem ze ciezko :~) ja przed tym jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy wlasnie zaczynalam sie odchudzac i ledwo schudlam 2-3 kg i juz nici byly z odchudzania o tyle 'dobrze' ze wymitowalam i na poczatku tych pare kg polecialo w dol
a jesli szczupla osoba przytyla 20 kg to nie ma sie czym martwic
przy samym porodzie minimum 5kg od razu zejdzie jak nie wiecej
Jak czytalam na innych miesiacach jak dziewczyny do siebie dochodza po porodzie, to wiele z nich zostawilo conajmniej 6-7kg w szpitalu.. a kolejne 3-4 szybko leca w kolejnych dniach.. wiec moze nie bedzie tak zle
U mnie nadal +7kg czyli od początku diety cukrzycowej tylko 1 na plus ... mało.
ale przed ciążą ważyłam troszeczkę więcej niż bym chciała ale i tak całkiem w normie ... może uda mi się dojść do tego wymarzonego 60kg jak trochę zrzucę przy karmieniu :-)