Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
65+17 = 82. 180 wzrostu. I prawdę mówiąc wcale nie wyglądam jakoś obłędnie grubo... ale troche przybyło - już mam obczajony aqua aerobik, mam nadzieję, że od stycznia będę mogła zacząć chodzić :-).
U mnie przed było 58kg + 12kg w ciąży = 70kg na tą chwilę- przy wzroście 164 cm ale jakoś grubo nie wyglądam ani się nie czuję,a ze zrzuceniem napewno sobię poradzę-podstawa to będzie basen u mnie a w domu rowerek stacjonarny
Ale Wy szczuplaki jesteście :0 Ja przed ciążą 70kg przy 165cm,teraz 82kg,czyli 12kg na +.
I też czuje się świetnie A i dzisiejszy pomiar brzuszka to 110cm
To i ja się zdemskuję z wagą :-). Przed ciążą 64 kilosków przy wzroście 171 cm a teraz + 17. Nie podobają mi się te cyferki na wadze, ale cóż, nic już nie zrobię :-)
Rozmawiałam ostatnio ze znajomą,w ciąży przybrała 30kg i wiecie co,wygląda świetnie.Zrzuciła już te dodatkowe kg,zajęło jej to rok,ale nie ma śladu po ciąży.Zobaczycie przy dzieciaczkach będziemy miały tyle pracy ,że wszystko pozrzucamy.W końcu listopadowe Mamuśki wszystkie piękne,bez wyjątków
ja mam teraz 74-75 przy wzroście 171 ... zaczynałam od 66 i spodziewałam się jeszcze na początku ciąży, że do 80 dobiję, ale "dzięki" cukrzycy się to już raczej nie uda ...
A u mnie +11 czyli teraz 64 przy wzroscie 167 a w brzuszku 97 cm, przy czym wszyscy mówia ze ogólnie nic nie przytyłam, wiec pewnie wszystko w brzuszek weszło, ale brzuch tez za duzy nie jest.