Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
makuc ja nic nie podsmażam ani wedliny ani pieczarek. Tylko pieczarki musząbyć cieńko pokorojne w plasterki aby nie był za mocno surowe. Generalnie ja nie lubie takich rozpacianych pieczarek.
Ja tez nic nie podsmażam:-).Aczkolwiek...sorry,ale dla mnie ketchup w sosie to profanacja;-)- zawsze robię "swój" i taki jeszcze lekko ciepły na ciasto wykładam,na to właśnie dodatki i już.
dzięki za wytłumaczenie z tym farszem. Ja zawsze wszystko podsmażałam i finalnie przestało mi się chcieć robic pizze właśnie z tego powodu, że masa zabawy z tym była.
Eeee...ciężko mi wytłumaczyć....generalnie to na oliwie lub oleju podsmażam cebulke,zalewam niewielką ilością wody,dodaję potem mnóstwo koncentratu (musi byc mocno pomidorowy,sos,znaczy ),czosnek(duuużo),oregano i inne przyprawy ,no i już....