reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przystanek kulinarny

a ja nie lubie za bardzo majonezu. Zjadam go raz w roku jak mam faze na jajka w majonezie. Sałatek z majonezem też średnio lubie. Tak wiec u mnie słiczek majonezu wkoncu sam wychodzi z lodówki

reklama
Makuc :-) chciałabym nie lubić majonezu... ale generalnie gdybym miała wybierać to mogłabym jeść kanapki tylko z majonezem

Dawidowe, ja wlasnie wcinam kanapke z pomidorem...ale pod pomidorem mam jeszcze szynke i ser :-p:-D
Majonez tez lubie ale bez przesady, samego ze sloika bym nie zjadla, hehe. Tutaj majonezy sa paskudne, wiec kupuje tylko albo w ruskim sklepie albo sprowadzane z Polski. Jak mieszkalam w Polsce to tylko kieleckim sie zajadalam (masz racje, Rysiu, jest najlepszy!). Keczup lubie tez, w domu tylko ja wyjadam keczup teraz. Heinz mi smakuje najbardziej, a w Polsce z Kotlina :-)

no to u mnie ketchup i majonez sa do wszytskiego, a majonez jak natolin uwielbiam!!! skladników do pizzy nie podsmażam,a sos robie dokladnie takie jak happy - jakiego koncentratu używasz, bo ja ostatnio nie mogę na dobry trafić?

Margeritko wiesz co ja polecam z pudliszek :-) 1 mały sloiczek a zupka pomidorowa jest przepyszna... i teraz są z ziołami więc do pizzy w sam raz..

Zrobiłam dziś pizze od Dawidowe i wyszła przepyszna....tylko może czegoś za dużo dałam i 12 minut za krótko było i piekłam 30 minut, ale przepyszna wyszła z pieczarkami, szynką suszonymi pomidorkami mniam mniam

reklama
Do góry