reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Przystanek kulinarny

MAMAAGUSI bardzo ale to bardzo dziękuję :* niebawem wybywam na zakupy i wieczorem zacznę swoje kulinarne przygody :laugh2: trzymajcie kciuki!

reklama
Dziewczyny jak ja czytam te Wasze przepisy to podziwiam że umiecie albo przynajmniej próbujecie robić takie cuda:sorry:ja do gotowania a w szczególności do pieczenia mam dwie lewe ręce więc już się nawet za to nie biorę:crazy:
doskonale Cię rozumiem i też się absolutnie za takie rzeczy nie biorę ;-)
Makuc​ będę trzymać kciuki na pewno

makuc trzymam kciuki!:-p
a ja w trakcie robienia ciastek jestem (właśnie się w lodówce chłodzi:-D) bo u nas jak u sariski nie ma prezentów specjalnych tylko jakąś dorbnostkę zawsze sobie sprawiamy. ja dostałam kwiatka a ja najczęściej robię coś słodkiego dla małża

:-) jakie ciastka robisz? Jakoś wena do pieczenia mnie dopadła. Szkoda tylko, że naczynia same się nie myją :eek::laugh2:

makuc jakie wyjdą to nie wiem :-Dbo pierwszy raz takie robię. mają podobno wyjść cytrynowe ale czy się udadzą to nie mam pojęcia:-D

makuc jak u ciebie z kulinarnymi przygodami? ja już upiekłam i przyznam, że nawet mi bardzo smakują:szok: a ja krytycznie zawsze dos woich wypieków podchodzę:-D są mięciutkie i mają fajny posmak i zapach cytrynowy:tak: już talerzyk dla małża naszykowany teraz tylko czekam aż z pracy wróci:-p

mniaaam... mąż już wrócił? pochwalił pyszne wypieki. Ja zakupy na faworki już zrobiłam. Szkoda, że nie widziałaś miny mojego męża jak mu powiedzialam, że je jutro zrobię :szok::-D

tak już wrócił:-) heh ale rozumiem, że zadowolony, że planujesz wypieki robić tak?? heh czy bardziej tym wystraszony??:-p

reklama
Do góry