Cześć dziewczynki!
Długo mnie nie było, ale zaraz jak wyszłam ze szpitala przyjechała do mnie mama i nie miałam czasu na bb, a potem jakiś brak weny mnie dopadł. Ogólnie jakaś rozbita jestem po tym szpitalu...
Zalecenia ze szpitala: nie sprzątać, nie gotować, nie kucać, nie chodzić po schodach, nie dźwigać, dużo leżeć. Mogę ewentualnie pospacerować...
Wczoraj obcięłam mojemu m włosy (głównie na siedząco) i wieczorem mnie dopadły skurcze. A może to przez „Pianistę” (bardzo emocjonalnie podchodzę do takich filmów). Bardzo się wystraszyłam. Nie skończyłam oglądać filmu, tylko łyknęłam fenoterol i magnez i poszłam spać. Dziś skurczów już nie ma, ale jak tylko wstaje, to brzuch twardnieje... Boję się... Boże, żeby jeszcze przetrwać chociaż 10 tygodni...
Karolciu, a myślałam, że wrócisz do domu już rozpakowana! Czekamy na zdjęcia Jagódki po tej stronie brzucha! Życzę Ci szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiązania!!!
Dziama, melduję się, przepraszam, że dopiero teraz. Zazdroszczę Ci tego sprzątania własnego gniazdka! Ja dużo bym dała za 15 minut jazdy na odkurzaczu, ale wiem, że mi nie wolno i nie chcę ryzykować... Kciuki za wykres, zobaczymy, co z tego wyniknie!
Aniu, bidulko, zdrowiej szybciutko!!!
Róziu, tak słyszałam. Staram się, jak mogę, nie mam innego wyjścia. To świetna wiadomość, że już macie auto! A co kupiliście?
Axa, to super, że zrobią Ci to CC!
Agnes, wózek jest super!!! Ten turkus naprawdę śliczny!
Lori, cieszę się, że wizyta udana, na następnej już będziesz oglądać serduszko! Ja też myślałam o wózku Mura, tyle, że 4, jak jeszcze nie wiedzieliśmy, że będą bliźniaki. W końcu kupiliśmy taki:
Akord
Ilonko, ehhh, ci złodzieje z ZUS!!! Fajnie, że udało Wam się znaleźć chrzestną, ale jak widzisz, całe forum było chętne na to miejsce
Biapl świetny wózek! Słyszałam dużo dobrego o tej firmie.
Marysiu, uuuu, to się biedna namęczyłaś, ale teraz Anetka wynagradza Ci te trudy i niech tak pozostanie!
Piąteczko! Dżizas, a to pech!!!
Losiczko, biedulko, mam jednak nadzieję, że ten strzał wystarczy!
Roza_, oby @ szybciutko przyszła, a z nią uleciały smutki!!!
Zzagubiona, to dobrze, że test negatywny, @ pewnie zaraz się rozkręci. Ale Nadia słodziutka, można patrzeć i patrzeć!
Przepraszam, jeśli którąś pominęłam.
Miłej niedzieli wam życzę!