• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysia - oj ty to masz szczęście jak Ci tak śpi, ja to z tych pierwszych tygodni pamietam że Mati to co chwile był głodny i nic nie szło zrobić tylko ciągle trzeba było leżeć z wywalonym cycem :sorry2::sorry2:

reklama
dzień dobry dziewczynki

ja sobie leżę w łóżeczku- spałam do 9:szok: wszyscy koło mnie skaczą- gdyby nie ból powiedziałabym, że jest cudownie:-D

Witam ja wczoraj nie mialam sily .
Po pracy z mala a potem pojechalismy do babci i poszlam pozniej spac .
Piateczko wspolczuje bidulko :(
Viola to niezle ale ja juz podobny gdzies przypadek slyszalam ale najwazniejsze ze wszystko jest dobrze bo ta co ja slyszalam to jakos nie mogla dosjsc do siebie i odrzucila dziecko w szoku poporodowym i dopiero po jakims czasie przyjela dziecko ..

witam i ja niedzielnie. cisza tu ostatnio. hej kochane gdzie wszystkie uciekły? wracać tu do nas szybciutko. ja już obiad mam zaszykowany, teraz szybko się ubieram i wyciągam m na spacerek bo słoneczko dzisiaj ładne grzeje więc trzeba korzystać.

miłego dnia babeczki. wpadam później

Dzień doberek ja sie tylko witam bo dziś zabiegany dzień :) teraz mknę na odpust w mojej parafii a jest taki duży z pompą planuję zdj reportażowych porobić bedą jak znalazł na reportaż w szkole ;) a potem na obiad i ciacho do brata bo dziś 12 rocznica ich ślubu -ło matko swoja droga jak ten czas leci:)

Miłego dnia kochane :* PIĄTECZKO MAM NADZIEJE ŻE MNIEJ BOLI :*

Dziendoberek :-):-):-)

Pogoda u mnie dzisiaj śliczna więc nie długo ide z chłopakami do zoo. Wiecie co dziewczynki??? Pól nocy nie spałam bo mi brakowało chrapania męza :baffled::baffled::baffled: tzn nie brakowało ale tak dziwnie cicho było. I chyba nakopię mojej szwagierce :wściekła/y: bo zmarnowała mi cykl :-(:-(:-(

Miłej niedzieli :-):-):-)

Cześć dziewczynki!
Długo mnie nie było, ale zaraz jak wyszłam ze szpitala przyjechała do mnie mama i nie miałam czasu na bb, a potem jakiś brak weny mnie dopadł. Ogólnie jakaś rozbita jestem po tym szpitalu...
Zalecenia ze szpitala: nie sprzątać, nie gotować, nie kucać, nie chodzić po schodach, nie dźwigać, dużo leżeć. Mogę ewentualnie pospacerować...
Wczoraj obcięłam mojemu m włosy (głównie na siedząco) i wieczorem mnie dopadły skurcze. A może to przez „Pianistę” (bardzo emocjonalnie podchodzę do takich filmów). Bardzo się wystraszyłam. Nie skończyłam oglądać filmu, tylko łyknęłam fenoterol i magnez i poszłam spać. Dziś skurczów już nie ma, ale jak tylko wstaje, to brzuch twardnieje... Boję się... Boże, żeby jeszcze przetrwać chociaż 10 tygodni...

Karolciu, a myślałam, że wrócisz do domu już rozpakowana! Czekamy na zdjęcia Jagódki po tej stronie brzucha! Życzę Ci szybkiego i jak najmniej bolesnego rozwiązania!!!
Dziama, melduję się, przepraszam, że dopiero teraz. Zazdroszczę Ci tego sprzątania własnego gniazdka! Ja dużo bym dała za 15 minut jazdy na odkurzaczu, ale wiem, że mi nie wolno i nie chcę ryzykować... Kciuki za wykres, zobaczymy, co z tego wyniknie!
Aniu, bidulko, zdrowiej szybciutko!!!
Róziu, tak słyszałam. Staram się, jak mogę, nie mam innego wyjścia. To świetna wiadomość, że już macie auto! A co kupiliście?
Axa, to super, że zrobią Ci to CC!
Agnes, wózek jest super!!! Ten turkus naprawdę śliczny!
Lori, cieszę się, że wizyta udana, na następnej już będziesz oglądać serduszko! Ja też myślałam o wózku Mura, tyle, że 4, jak jeszcze nie wiedzieliśmy, że będą bliźniaki. W końcu kupiliśmy taki: Akord
Ilonko, ehhh, ci złodzieje z ZUS!!! Fajnie, że udało Wam się znaleźć chrzestną, ale jak widzisz, całe forum było chętne na to miejsce
Biapl świetny wózek! Słyszałam dużo dobrego o tej firmie.
Marysiu, uuuu, to się biedna namęczyłaś, ale teraz Anetka wynagradza Ci te trudy i niech tak pozostanie!
Piąteczko! Dżizas, a to pech!!!
Losiczko, biedulko, mam jednak nadzieję, że ten strzał wystarczy!
Roza_, oby @ szybciutko przyszła, a z nią uleciały smutki!!!
Zzagubiona, to dobrze, że test negatywny, @ pewnie zaraz się rozkręci. Ale Nadia słodziutka, można patrzeć i patrzeć!

Przepraszam, jeśli którąś pominęłam.
Miłej niedzieli wam życzę!

Dzień dobry

Ja nadal chora :no::wściekła/y: już trochę lepiej ale nadal kaszel mnie budzi

Kasiu dobrze że już jesteś w domku nic nie rób pomyśl że to tylko 10 tyg wiem że dasz radę dla dziewczynek:tak:
Piateczko cholercia jak mi cię szkoda:-(:-(:-(:-(

Losiczko nigdy nic nie wiadomo być może ten jeden szczał wystarczył nigdy nie wiadomo a poza tym na suchość ja użyłam w szczęśliwym cyklu Conceive Plus - aplikator 8 szt. - na problemy z zajściem w ciąże

Dziama trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&

Więcej nie pamiętam :zawstydzona/y:

całuję was mocno

a to dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama