• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

kasia oszczędzaj się bidoku- a widzisz? proponowałam, że poleżę z Tobą jak coś i masz- dotrzymałam słowa

ania kurcze nie podoba mi się już ta Twoja choroba- za długo to trwa. no i sie nad tym żelem zstanowię

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Agnieszka dziękuje

Piąteczko i co ja mogę na to :( lekarz kazał przyjść po 10 dniach i tyle od wczoraj jeszcze włączyłam sobie syrop z cebuli i czosnku więc może pomoże :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a jak nie to pojadę do polskiego gina może ona mi pomoże

w sumie to mnie tylko ten cholerny kaszel męczy :no:nic poza tym ale sam fakt że taki kaszel może wywoływac skurcze mnie przeraża :( zobaczę jutro jak nie przejdzie to zadzwonię do polskiej kliniki dziękuje za troskę Piąteczko

Ania mam nadzieję że szybko wykaraskasz się z choroby:tak:

Losiczko
:wściekła/y: oj szkoda że dzizś nie skoczyła temp wyżej - kurka - jak chcesz to mogę tobie pomóc przy szwagierce;-);-)

Kasia_es odpoczywaj jak najwięcej, rozumiem twój strach:-( ale wierzę że będzie dobrze i oby szybko zleciało te 10 tyg

Dziama no to masz zabiegany dzień:-)

Piąteczko
a ty jak tam z nóżką?? radzisz sobie jakoś???

A ja dziś @ dostałam, teraz tylko badania i do gina:-):-)

byłam umyć głowę- ależ się zmęczyłam nic nie robiąc ha ha- mimo wszystko nawet człek daje radę się umyć- mój małż to normalnie pomysłowy dobromir

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry