Rozia
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)
Ja niedawno wstałam :-) Tzn. miałam drugą pobudkę, bo pierwsza była jak m do pracy szedł po 5 i później oczywiście nie mogłam dość długo usnąć, więc książkę czytałam... A jak w końcu usnęłam, to do do jak suseł :-)
Kasia Słońce, Ty teraz odpoczywaj skoro masz takie zalecenia i tak się źle czujesz... Książki czytaj, nadrabiaj zaległości, bo później to długo do książki nie zajrzysz :-):-):-) A samochód to skoda fabia kombi :-) Powiększamy rodzinę to i auto powiększyliśmy :-)
Aniu wracaj szybciutko do zdrówka :-)
losiczko a może owu zaczeka na m :-);-):-) Jeszcze się nic nie martw :-):-):-)
piateczko a co tam wyczytałaś,że taka przerażona jesteś??
A gdzie się Katy podziewa?? Chyba już wróciła?? Czy jeszcze nie??
No i ilonka ??????? Chociaż ta pewnie z mężem się tuli :-)
U mnie pogoda do d.... Nawet nic mi się nie chce .... :-( Wyślijcie trochę tego słonka, co ?
Miłej niedzieli życzę :-):-):-)
Ja niedawno wstałam :-) Tzn. miałam drugą pobudkę, bo pierwsza była jak m do pracy szedł po 5 i później oczywiście nie mogłam dość długo usnąć, więc książkę czytałam... A jak w końcu usnęłam, to do do jak suseł :-)
Kasia Słońce, Ty teraz odpoczywaj skoro masz takie zalecenia i tak się źle czujesz... Książki czytaj, nadrabiaj zaległości, bo później to długo do książki nie zajrzysz :-):-):-) A samochód to skoda fabia kombi :-) Powiększamy rodzinę to i auto powiększyliśmy :-)
Aniu wracaj szybciutko do zdrówka :-)
losiczko a może owu zaczeka na m :-);-):-) Jeszcze się nic nie martw :-):-):-)
piateczko a co tam wyczytałaś,że taka przerażona jesteś??
A gdzie się Katy podziewa?? Chyba już wróciła?? Czy jeszcze nie??
No i ilonka ??????? Chociaż ta pewnie z mężem się tuli :-)
U mnie pogoda do d.... Nawet nic mi się nie chce .... :-( Wyślijcie trochę tego słonka, co ?
Miłej niedzieli życzę :-):-):-)
Ale przecież nie musi tak być, więc się nie stresuj :-)