• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry dziewczynki :-):-):-)

Ja niedawno wstałam :-) Tzn. miałam drugą pobudkę, bo pierwsza była jak m do pracy szedł po 5 i później oczywiście nie mogłam dość długo usnąć, więc książkę czytałam... A jak w końcu usnęłam, to do do jak suseł :-)

Kasia Słońce, Ty teraz odpoczywaj skoro masz takie zalecenia i tak się źle czujesz... Książki czytaj, nadrabiaj zaległości, bo później to długo do książki nie zajrzysz :-):-):-) A samochód to skoda fabia kombi :-) Powiększamy rodzinę to i auto powiększyliśmy :-)

Aniu wracaj szybciutko do zdrówka :-)

losiczko a może owu zaczeka na m :-);-):-) Jeszcze się nic nie martw :-):-):-)

piateczko a co tam wyczytałaś,że taka przerażona jesteś??

A gdzie się Katy podziewa?? Chyba już wróciła?? Czy jeszcze nie??

No i ilonka ??????? Chociaż ta pewnie z mężem się tuli :-)

U mnie pogoda do d.... Nawet nic mi się nie chce .... :-( Wyślijcie trochę tego słonka, co ?

Miłej niedzieli życzę :-):-):-)

reklama
piateczko o kurcze :szok: Ale przecież nie musi tak być, więc się nie stresuj :-)

sylwia no niestety nie wiem jak ci pomóc, bo mnie czasami się wydaję,że też nerka boli, ale dość szybko mija i zganiam to na luzowanie miednicy i,że to po prostu promieniuje... Jutro będziesz miałą usg nerek, to sie dowiesz... A co się działo w poprzedniej ciąży??

W poprzedniej ciazy wysiadla mi nerka bo dziewcko na niej lezalo i musialam miec zalozeony dj czyli cewnik do wewnetrzny bo nie moglam sikac dostawalam zastrzyki dozyle zeby sikac no i mialam silne ataki trzustki i watroby z czego musialam lezec 3 miesiace w szpitalu a potem mialam miesiac pozniej operacje wyciecia woreczka zolciowego bo znowu dostalam atak i juz nie bylo wyjscia a zaczelo sie w 22 tygodniu ciazy a teraz jest 20 i dlatego sie boje bo coraz gorzej boli ale biore nospe i po woli dochodze do siebie ale nie moge lezec siedziec tez nie bo boli jak diabli a duzo lekow nie wolno w ciazy a nie chce do szpitala ;( moze mi przejdzie taki jedno dniowy atak ale jak jutro bedzie to samo to nie bede miala wyjscia jak sie polozyc kurdeeeee czemu tak zle musi sie znow zaczynac ;(

sylwia biegiem jutro na tu usg i miejmy nadzieję, że jednak będzie dobrze

roza leżę sobie grzecznie w łóżeczku, małż mnie pielęgnuje i obiecał poprawę

reklama
roza mam nadzieje bo sie pochlastam to jest cos strasznego codziennie gapic sie w te same 4 sciany a boli jak diabli i codziennie kroplowki leki zastrzyki pobierrania krwii i obawa co bedzie dalej i modlitwa za kolejny dzien ale wazne jest zdrowie i moze sie dowiwem cosw na usg a jak nie to pojde do lekarza i moze cos dostane bo nie chce sie klasc bo co bedzie z mala ;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry