• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
roza przyzwyczai się- dzieci się szybko adaptują w nowych miejscach- zawsze mozesz próbować przekupstwa

sylwia Ty też poleż- byle do jutra

Piąteczko :szok::szok::szok::szok: o TY biedna............... i biedna Twoja girka :eek::eek::eek::eek::eek:.
Kasiu leż bo to nie żarty.......wiem ze szlak bierze ale to wszystko dla dziewczynek - ale to wiesz :tak::tak::tak::-):-):-) Niedługo zrobi sie zimniej, szaro buro wiec nie bedzie Ci nawet żal ze musisz siedziec w domciu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:
Aniu zdrówka życzę kotek ........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rozia dla Ciebie słoneczko......u mnie jest pod dostatkiem !~!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
losiczka a moze jednak ten cykl nie stracony ???????????????????? Moze jakiś jeden żołnierzyk sie zabunkruje popijając tego RED BULA i w odpowiednim momencie wystartuje ..........:tak::tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-):-):-):-):-)
Roza gratuluje @.......... :confused: :-p To teraz do przodu ......:tak::tak:
Zagubiona i co z tą Twoją @ ??????????? Jest czy nie ????????????:confused::confused::confused::confused: tzn wiem ze coś sie zaczynało a teraz rozk
ręciło sie ????????????????? super Nadinka jest !!!!!!!!!!!!!! Przepiękna....no ale co sie dziwić.......mamuśkę ma śliczniotkę, tatusiek ciacho wiec i córa nie moze odbiegać urodą :-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-)
babcia wygrała wczoraj w tego totka ??????????????? :-D:-D:-D

yyyyyyyyyyyyy..........i nie wiem co jeszcze miałam napisać.......juz nie ten wiek ,,,,, skleroza.....:sorry::sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D .......nie boli :)

U Nas OK
:tak::tak::tak::tak: :-) Tak jak napisała mi Piąteczka pod wykresem POWRÓCILIŚMY DO ŻYCIA SEKSUALNEGO .......... HIHI.........

zaszaleliśmy w miesięcznicę Pawełka hehe ...... :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D:-D a ze juz nie plamię i nic nie boli to sie skusiłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: a co.......... :-D:-D:-D:-D

Roza moze jednak tak żle nie bedzie,,,,,,,,,,,, moze pare dni być cięzko ale myslę ze z radością bedzie potem chodzić ;) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
sylwia :-(

Ostatnia edycja:
Piąteczko he he no mogę,ale sama wiesz... lepiej ostrożnie co by nie zbankrutować:-p. Ja też wyleguję się na łóżku, lenia mam że szok.
Ładuję akumulatorki na jutro - oj będą beczeć maluchy będą:tak:

Ilonka dzięki, no mnie @ też nie zasmuciła he he- no może troszeczkę. A Maja mam nadzieję że się przyzwyczai, przez pierwsze 2tyg mąż będzie ją prowadzał:-)
Gratulacje i udanego seksu:-D:-D

Ostatnia edycja:
heh i co się potem dziwić politykom skoro już od małego uczy się dzieci przyjmować łapówki- oj przepraszam- korzyści majątkowe

reklama
a ja bardzo żałuję ze nie daliśmy Jasia do przedszkola .......no ale nic....za rok pójdzie .... tylko ze szkoda mi Go bo widzę jak on lubi być między dziećmi...on taki otwarty na każdego,nie wstydzi sie, chętnie rozmawia a np inne dzieciaczki to popatrzą na niego jak na kosmitę i do mamusi lecą :szok::szok::szok::confused::confused::confused: albo nic sie nie odzywaja bo sie wstydzą......:confused: no ale w sumie ręki nie dam obciąć bo moze tak jest na placu zabaw a w przedszkolu moze i by ryczał bez mamusi !!!!!!!!!!!!!! bo to taki maminsynek mój kochany !!!!!!!!!!!!!!! :sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Kurcze jaka ja zła na siebie jestem.........nienawidzę sie normalnie :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Pawełek za jednym razem wydoi 2 cyce i ryk bo On ciągle głodny......nie potrafię własnego dziecka wykarmić nawet ............Boze a tak bardzo chce karmić piersią w dzien chociaz.....ale widzę ze on sie nic nie najada....

Mąż nawet powiedział ze powinnam zmienić nick na BB na - WYDOJONA :confused::confused::wściekła/y: no On z tego żartuje ale mnie z tym źle ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry