• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
witajcie! połozyłam sie na chwile po obiedzie no i zasnęłam. teraz na chwilę wpadam do was zobaczyc co się działao. na grupie wstawiłam fotę mojego wielkiego brzuchola. więcej popiszę później.

Lori, co się stało??????

Dziewczynki, mam pytanie, bo ja ciemna masa w tym temacie jestem.
Mój gin dał mi lutkę dowcipną. Wiem, że po niej mogą wystąpić upławy, ale jak one wyglądają, bo ja mam takie wodniste i nie mam pojęcia czy to normalne.
Wiem, że świruję, ale lekarze w szpitalu kazali mi zwracać uwagę na wszystkie niepokojące objawy, no i się zastanawiam, czy to czasem nie są wody płodowe :eek::eek::eek:... Nie jest tego dużo, kilka razy dziennie czuję, że jakaś kropelka ze mnie wypływa i nie wiem, co mam o tym myśleć...

Kasia - niestety nie wiem jak jest po luteinie bo ja cały czas jechałam na duphastonie, ale Ilonka będzie wiedziała

jest mi tak strasznie niedobrze że ja już nie umiem wytrzymać a to dopiero początek :-(

dobry wieczór...

no i pięknie, przez weekend się spało do 10..a tu jutro brutalna rzeczywistość wygoni mnie z łóżka o 7:30
shocked.gif
eek.gif
p.gif

dzień nam fajnie zleciał, u brata na ogrodzie posiedzieliśmy, młody miał sporo miejsca do biegania z Kirą (ich psiakiem), pojadł malin prosto z krzaka, zrobiliśmy ognisko i kiełbachy upiekliśmy, do tego jeszcze ziemniaczki w mundurkach z ogniska..pojedli, pogadali i niedziela fajnie zleciała :)

lecę czytać co u was ;)

reklama
kasia po lutce jest mokro bardzo ja mialam taki wodnisty sluz
aniab mloda byla glodna i tak zaczela siagnac ta rekawiczke ze sie zadlawila i zaczela wymiotowac a lezala na plecach i by sie udusila

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry