• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witajcie poniedzialkowo
ilonko malpa przyszla po tescie haha ale wredota tak sie rozkrecila ze wczoraj umieralam musialam co pol godziny sie wymieniac skrzepyze mnie lecialy a brzuch tak bolal ze jedynie paracetamol dzialal i to tylko max 4h

Katy
witak kochana :*

co do pielegniary -no niestety dyzur malpa miala ale na szczescie to juz tylko wspomnienie

reklama
Lori bidulko współczuje:-(zzagubiona ja pierdziele aż mnie ciarki przeszły!Aniu zdrówka życzę,oby szybko Ci przeszło to choróbsko! piateczka własnie doczytałam jakie Cie nieszczęscie spotkało:szok:! współczuje Kochana i życze aby szybko sie zrosło! no a co z serduszkowaniem?

wracam do pracy dziewczynki,dobrze ze moja szefowa juz wrociła to wróce do domu o przyzwoitej porze,a ze powoli do owulki sie zblizam musze siły witalne dla M. zachowac:laugh2:. miłego dnia wszystkim zyczę! 2mo9kqc_th.gif

a ja sobie właśnie ogoliłam półtorej nóżki hi hi- i wyobraziłam sobie co będzie pod gipsem za półtora miesiąca- planeta małp dosłownie hi hi

reklama
Hallo Kochane!!!
Siedzę w domu i czekam................. Moje dziecko zostało w przedszkolu:szok: Gdyby to było w Polsce, to ok, bo mały już dzielniak się zrobił, a tu w przedszkolu nikt po Polsku nie mówi:eek:, no ale jeszcze nie dzwonili.............
Jej co te kobiety muszą znosić!
I w ogóle buziaki dla Wszystkich, bo ja z tego wszystkiego co się dzieje trochę zakręcona jestem, bo Kaci, bo jeszcze 8 dni.....................

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry