• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Sylwia a ty jak sie czujesz? Bo chyba ciezko znosisz te ciaze?:sorry:
Zzagubiona ja to normalnie jestem zakochana w Twojej Nadii :tak:ona poprostu jest boska :-)a takie pielegniarki to od razu po pysku wytrzaskac trzeba.........mysla o serialach i czekoladkach,o tym co od kogo dostana zamiast o pracy!!!:wściekła/y:
Piateczko jak tam nozka???;-)
Pamela ty tez po urlopie juz prawda?:-)
Dziama smoku co tam u Ciebie;-)???O doczytalam ze cos tu fasolka pachnie :rofl2::-)
Losiczko aj tam od razu wyrodna ....napasiesz, ubierzesz z domu wygonisz i od razu wyrodna :-D
Ania b chyba zapracowana bo pisalam ale nie daje znaku.....:sorry:
Karolcia ma jakos wczesniej rodzicz czy co???:eek:
A co z Jane odzywa sie???:eek:
A Martusia na dobre zrobila sobie wolne???:eek:
Musze polatac po wykresach pozniej:tak::tak::tak::tak:

A ja w pracy, dostalam kaske na przod wiec teraz trza wolontaraiat odpierniczac:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
No wlasnie dawno nie widzialam jane ;/

Katy bylo dobrze ale znow sie cos zaczyna dziac nie tak juz mnie tak nie boli nerka ale troche jest mi nie dobrze :( w piatek mam wizyte u gina i sie dowiem co dalej robic mam nadzieje ze nie trafie tylko do spzkitala ale z nerkami tak jest a u mnie obie sa chore niestety i obawiam sie bo nie moge lezec w szpitalu ale jak bede miala lezec postrama sie w domu na nospie ale beda musili mi inni pomagac bo kolki nerkowej to nie zycze nikomu cos paskudnego :(

Katy - kaskę się fajnie bierze ale robić potem za free średnio fajnie jest ;/ opowiadaj więcej jak Ci miną pobyt w pl.
Losiczko- pewnie że tak gdzie mu bedzie lepiej jak u mamy:) a kontakt z dziećmi ma inna bajka jakby był jedynakiem a tak to wiadomo. Oby mu ta pilność naukowa nie minęła.
Axa- Żyjesz tam jeszcze ? Melduj jak tam nasz dzielny przedszkolak :)

p.s zaraz się porzygam.......niedobrze mi

Dzień dobry Gwiazdy :-):-):-)

Katy no w końcu !!!! :-):-):-) Kciuki za tatę, żeby w końcu wyszedł na prostą :-)

Piateczko najważniejsze,że mimo wszystko cykl nie będzie stracony :-D:-D:-D A w jakiej pozycji, to już nie ważne :-D:-D:-D

losiczko to teraz troszkę spokojniej będziesz miała w domu w ciągu dnia :-):-):-)

axa no ja się nie dziwię,że nerwy Cię jedzą... Ale mam nadzieję,że Kace się nie zrazi :-):-):-)

Roza powodzenia w pracy :-):-):-) No i tak samo jak u Axy, mam nadzieję,że Maja się nie zrazi :-)

Sylwia a o której masz to usg??

Ilonko halo??

Katy Małami to już się prawie nie pojawia, tylko na enpr.. Łobuziara jedna... A obiecała,że już tak nie będzie znikać...:crazy:

Jane też dawno nie widziałam,ale teraz weekend był, to tez mniej ludzi było :-) Mam nadzieję,że teraz wrócą marnotrawne córy :-):-):-)

A nam dziś zabierają stare auto... Troszkę mi żal, ale zdjęcia pamiątkowe zrobiłam,żeby nie było :-):-):-)

Miłego dnia :-)

ale się wściekłam- jak zniknę to znaczy, że lapa wykończyłam- upadł bidok na podłogę i się ukruszył zawias- fuck!!!!!!!!!!!! ciekaw czy to się w ogóle da naprawić jak się całkiem urwie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry