• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziama jak słabo ciążowo się czujesz, przecież mdłości są:-) ja teraz z Adą od samego początku miałam, i to jakie:baffled:, a brzuch na @ bolał mnie już od 23tc.
Tu w DE w dużo się nie zabiera, o jakiś dresik, ale myślę, że wezmę sobie taką trykotową sukienkę, bo jednak guma od spodni ranę może uciskać, kosmetyki, jasia, nic więcej nie trzeba, a dla dziecka tylko coś na wyjście, a to już spakowane w foteliku czeka:-)
Rany........... tak dziwnie czekać na TEN dzień:-) Poprzednie porody miałam totalnie naturalne, nie wywoływane:happy:

reklama
Rozia- ja mam 2 samochód w swojej karierze kierowcy :) ale jakoś sentyment do pierwszego nadal mma wielki i do tej pory jak sni mi sie że jade autem to zawsze jest to moja złota pszczoła - seicento :)

No i nie jest dobrze ale nie jest jeszcze tragicznie ;/
Z dzieckiem ok bo daje o sobie znac ale z nerka nie mam znowu prawe wodonercze zastoje powiekszony kielich i miedniczke czyli jak sie nie poprawi a pogorszy czeka mnie szpiutal i znowy dj (cewnik dowewnetrzny a wyciaga sie go miesiac po porodzie) mam nadzieje ze mnie jednak ominie

reklama
witam
Ja znów wpadam i w sumie nie wiem co sie tak naprawde dzieje........:baffled:
dziama &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za fasolkę :-p:-p:-p
losiczka o TY macocho niedobra :-p:-p:-p:-p
zagubiona Jaś tak samo był bardzo silny , jak za rączki sie go trzymało to od razu sie podnosił :tak::tak::tak::tak: :-):-):-) a sam jak zaczął siedzieć to miał ok 7 miesiecy :) a na roczek juz biegał :-D:-D:-D:-D:-D
piąteczko dynie wychodowałaś boskie :tak::tak::tak::tak: podziel sie jedną :-p:-p:-p hihi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
axa ohhhhhh Ty juz niebawem przytulisz Adusię :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D czekamy niecierpliwie na małą księżniczkę !!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
Katy skarbie jak dobrze ze juz jesteś ......... bo brakowało Nam mu Ciebie i twojego przebojowego charakterku :-):-):-):-):-):-)
Rozia wyobrazam sobie ze nie łatwo "pożegnać " dotychczasowe auto..ale teraz macie nowe , i bedą nowe wspomnienia :-D:-D:-D

nie wiem co jeszcze........:baffled: przepraszam bo nie wszystkim pewnie odpisałam..........:baffled::baffled::-(:zawstydzona/y:

Ja miałam dziś wychodne :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D zrobiłam skok na lump ( Roszpunka by wiedziała jaki) Jezusicku siedziałam tam chyba 2 godziny :-):-):laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: hehe a i tak nie wszystko obeszłam......zalezało mi aby znaleźć coś dla Pawełka na chrzest i kupiłam kamizeleczkę , ale kurcze nie mogę znaleźć takiej małej koszuli białej do tego bo wszystko od 74rozm ( w sklepach) albo jak są na 62 to tylko w zestawach ale te zestawy kosztują ok 90zł :-(:-(:-(:-(:-( :-( a na to mnie nie stać :baffled::baffled::baffled:, ehhhhhhhh............ i tak strasznie chciałam kupić Mu tą taką przytulanke szmaciankę ale na necie taka droga wiec sobie odpuściłam a tu proszę dziś mu kupiłam tam i to za grosiki :-D:-D:-D:-D:-D oczywiscie na siebie zadnej fajnej koszuli na ten chrzest nie znalazłam bo na cyce mi sie nie chciało nic zmieścić :baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

Pozdrawiam Was kochane.........i ściskam bardzo moooooocno :):-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry