• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Cześć dziewczyny,
ja juz po pracy, zmeczona jak pies ledwo pisze. Utyralam sie dzisiaj strasznie. Ja mam nadzieje ze to kruszynce nie zaszkodzi :-( ... chyba zrobie sobie jakas relaksujaca kapiel :confused2:

reklama
Oj dziewczynki czyli wiecie jak to jest z pierwszym autem :-) Bo była moja zielona żabka, czyli kia pride:-) W sumie taka podobna do seicento, tylko troszkę bardziej kanciasta :-) Ale tylko ja nią potrafiłam jeździć bez żadnych problemów :-):-):-)

ilonko no Pawełek niszczy na tym zdjęciu :-D:-D:-D A koszulę chcesz z długim czy z krótkim rękawkiem??

lori no to wskakuj- należy Ci się

ilonka pociekasz i się uda

a ja czekam na m z kulami, więc już nie będzie skakania nad ciężko chorą
jmbcassee.gif

Wszyscy się łamią ;/ moja Chrześnica zamiast rozpocząć dziś dzień w przedszkolu leży w szpitalu ze złamaną ręką bidula. Wybieram się do niej od 3 mies i dotrzeć nie mogę teraz muszę sie zmobilizować co ze mnie za "matka"

ja juz jestem...musze sie wam pozalic ze strasznie sie martwie jak ja przetrwam w pracy ten pierwszy trymestr, kazdy dzien stresu wpedza mnie w wyrzuty sumienia i tylko mysle czy ja dalej czuje kruszynke w brzuchu czy juz nie :-(

piateczka - hihi ty to na pewno nawet z kulami jestes zwinna jak sarenka :-D

dziama - biedulka mała, kup jej moze jakiś podarunek na pocieszenie ;-)

Lori- to na bank nie umiem jechać do niej z pusta reką :) a jest taka modnisia ze nawet sie zabardzi głowić nie musze bo byle szmatka ją cieszy :) 5lat ma. A gdzie pracujesz jeśli mogę zapytać?
Piateczko-ja jak miałam nogę załatwiona to chodzenie o kuli bardziej mnie męczyło niż bez :) ale ja mam ciężką dupeczke a słabe ręce heheheh więc może dlatego :0

reklama
lori musisz się zmusić i wrzucić na luz

dziama to chociaz tyle dobrego, że sie głowić nie musisz

a doskakałam do łazienki choć troszkę się obmyć bo się pocę przez te gimnastyki jak nie wiem- a łóżko juz mnie znudziło

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry