• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam się wieczorową porą

U nas dziś piękna pogoda aż chce sie żyć

Katy witaj powsinogo ;-):-p

co u mnie hm a więc choroba odpuszcza szczęscie jeszcze nie jest idealnie ale już mniej męczy ufffffff
kolejną dobrą wiadomością dla mnie jest fakt że w poniedziałek jadę do swojej ginekolog i biorę dwa tyg chorobowego muszę odpocząć rozmawiałam właśnie z Piotrusiem i doszliśmy do tego wniosku razem a dlaczego teraz?bo os 28 września przejmuje nas nowa firma więc trzeba zacząć z czystym kontem :tak::-D
a potem zostanie mi już tylko 5 tygodni pracy o żegnaj praco na rok :)

nie mogę sie już doczekać żeby zobaczyć znowu Lily :tak:ale jeszcze kilka dni i się zobaczymy znowu

Rozia gratuluję nowego zakupu
Lori biedulko musisz wrzucić na luz w pracy ja też mówiłam że nie dam rady bo mam taką a nie inną pracę ale uwierz mi dało się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dziama &&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`

Piąteczko jak się czujesz ??

Losiczko teraz czekamy :tak::tak::tak::tak:

i więcej niestety nie pamiętam buuuuuuu przepraszam

Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie :*:*:*:*:*:*:***:*:*:*:*:*::**:

Piąteczko przybij piątkę :-p:laugh2: ja ich uwielbiam to mój ukochany serial na emigracji lol
jakby to przetłumaczyć i puścić w tutejszej telewizji to by dopiero mieli o nas zdanie :laugh2::-D:-D

Heh Piąteczko właśnie że by uwierzyli i to dosłownie myśleli by że każdy facet taki jest że każda kobieta na swojego pijaka pracuje bo nie tak dawno jakaś angielka pytała się czy mamy prąd i gaz w PL :baffled::eek:

reklama
Witajcie wieczorowa pora
KATY - super ze jestes
DZIAMA - sikaj kobieto &&&&&
Przeraszam ze tak malo pamietam ale mam dzis zawrot glowy. Maly poszedl do przedszkola - rano mial stan podgoraczkowy a odbierajac go slanial sie juz na nogach, teraz ma 40 ', boje sie zeby mala nie zalapala od niego. A Antka byla dzis na wazeniu i przybrala 110 g wiec jeszcze troche malo - w piatek kolejna kontrol. Buziaki dla Was wszystkich.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry