• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziama no mialam taki zamiar ale po tych zdj co wtedy robilam zalamalam sie i stwierdzilam ze w niej sie nie pokaze:no:
Biedna niunia .......widze ze sezon polamancow sie zaczal
Sylwia mam nadzieje ze jednak ten szpital cie ominie :sorry:
Ilonka fajnie ze ci sie wychodne "trafilo" od razu czlowiek sie lepiej czuje no nie :-D
Ania fajnie ze sie juz lepiej czujesz:tak:
Marysia, Anetka dba o linie chyba od mlodego wieku :tak::-):tak:

reklama
MIŁEGO DNIA ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAKBY KTOS BYŁ ZAINTERESOWANY TO W BIEDRONCE TYLKO DZIS JEST PROSZEK PERSIL 5,6 KG ZA 29,99zł ................... :tak::tak::tak::tak: wiadomo ze bedzie rozcieńczany pewnie ale nawet do koloru warto kupić ( ja wzięłam do białego zobaczymy jak sie będzie sprawować , jak coś kupie OXY na plamy :) ) ....... miałam iść o 7 ale m nie pozwolił mi wstawać tylko leżeć a sam poszedł :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

TERAZ SĄ TE PROMOCJE KAZDEGO DNIA ZE WZGLĘDU NA TE 2000 OTWARTYCH BIEDRONEK :) :tak::tak::tak:

Dzieńdoberek

Kubula w szkole :-) a my z Szymonkiem wcinamy bułki z rybą :-p

Ilonko ja ostatnio u mnie w leclerku kupiłam proszek E + płyn lenor za 29,99 ale 6,5 kg .Juz Ci pisałam że to mój ulubiony proszek bo spiera trawę błoto idealny proszek jak dla mnie . Była taka promocja bo minął rok od otwarcia sklepu. Nawet miecho typu schab bez kości , piersi od kurczaka były po 12,99. Troche zapchałam zamrażalnik z racji tego że mam bardzo mięsożernego mężusia :-p A do biedronki chodzę po napoje :-p

Piąteczko jak tam nózia ??? Moja mama jak złamała stopę to miała takie zajefajne pręty w pięcie :-(

Ale miałam dzisiaj sen. Sniło mi sie że moja mama zapisała mi działke:-p w spadku. Ja oczywiście uniosłam sie honorem i powiedziałam że nie chcę a potem wzięłam :-D. A tak naprawdę to tylko sen bo mama ma mnie w nosie i nigdy nic od niej nie dostałam a tym bardziej nie dostanę .

Miłego dnia babeczki !!!:-):-):-)

losiczko nie strasz mnie bo juz mi rózne mysli w nocy przychodziły do głowy tak bolało i nadal boli ale po ketonalu ciut mniej- musze sie uzbroić w cierpliwość bo nastepne przeswietlenie za dwa tyg i chyba wstrzymam staranka do czasu ostatniego rtg, bo sie boje, że w razie czego zaszkodzi fasolce

Hallo Kochane!!!
Kacuś drugi dzień w przedszkolu:-) Jak go zaprowadziłam, to zaraz telefon od M, że mały płacze, to ja w te pędy do przedszkola, zapomniałam nawet ile ważę:-p W przedszkolu okazało się, że Młody rzygnął mlekiem, bo mu rano wmusiłam, bo jeść to w ogóle nie chce:eek: Ale reszta ok, nie płakał więc wróciłam do domu. Z tym jedzeniem też mamy przerąbane, on najchętniej nie jadłby nic!!!!!
Losiczko widzę, że Ty masz tak z mamą jak ja......, i że Ciebie boli to tak samo jak mnie.............
Piąteczko ależ Ci się narobiło z tą pytą, ale powiem Ci, że chyba lepiej samej mieć chorą nogę, niż jak M ma chorą nogę:eek: Mój M złamał sobie palce od stopy z miesiąc temu, i miałam ochotę Go po dwóch dniach już zabić!
Buziaczki dla Wszystkich!!!!
Jeszcze..................... 7!
Na TVP seriale oglądam Na dobre i na złe, rany od pierwszych odcinków puścili, toć to 100 lat temu było:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien doberek - ja po nieprzespanej nocy - Darus mial caly czas 40' goraczki nawet czopki nie pomgaly, rano telepawki, do eh. Do lekarza jedziemy na 17.20 , teraz niby ciut lepeij nawet bawi sie autkami ale nadal rozpalony i 39'. Malutka narazie ok i mam nadzieje ze tak pozostanie.
Milego dzionka dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry