• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Witam się popołudniowo

Polisia gratulacje i wracaj szybko do zdrowia :)))))))))))))))))

Ilonko jak chłopaki?? zdrowe

Losiczko a ty już szurasz?? czy jeszcze masz wakacje

Piąteczko lepiej teraz poczekać bo w razie czego te leki i prześwietlenie:( ale głowa do góry oby kości szybko się zrosły

Karolina jak sytuacja??

Katy ???????????? a ty gdzie znowu poszłaś:-p

Agnes kciuki za wizytę :tak:

no i du.....a nie pamiętam więcej

ale wszystkie was mocno całuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hejka
Aniu jestem, jestem ale sama wiesz jak to jest wrocic po urlopie do pracy..........na szczescie m mi dzisiaj pomagal wiec nie bylo tragedii:tak:, a ty jak sie czujesz???
Piateczka lobuziaro;-) co to za dolki
Polisia GRATULACJE:-):-):-):-)
Losiczka a czemu to taki dol cie dopadl:sorry:???
Ilonka ja niestety nie mam jak skozystac z promocji w Biedronce.........a szkoda bo czasami maja fajne rzeczy.
Najlepsze bylo jak spotkalam "kolezanke" w owym sklepie i tak sie biedna tlumaczyla czemu jest w tym sklepie ze az sie usmialam jak zninknela z horyzontu :-D.............."tak tylko wpadla" zobaczyc co maja :-Djak by to zakupy w Biedronce byly upokazajace:szok:
Agnes to przyjdzie ci poczekac na podgladanie malego ......a przeciez czlowiek czeka z taka niecierpliwoscia :tak:
Ciekawe jak tam Lori ...po kolejnym dniu w pracy moze dzisiaj sie lepiej czuje
Zzagubiona chwal sie co ta mala agentka dzisiaj wymodzila:-)

A gdzie nasze towazyszki doli i nie doli
Jane
Malami
Asiczka
Roza
Dziama
pewnie zapracowana........ciekawe jak ona tam dzisiaj

A moj Tato znow w szpitalu:-(cisnienie 190, spi jak niemowle az go dobudzic nie mozna na jedzenie, a przez dzien zje 3 lyzki zupy i 2 lyki wody.
Oslabiony jest tak ze nawet nie moze usiedziec ................wytluklabym tych lekarzy:wściekła/y:.....mowilam ze jest za slaby na wypisywanie:wściekła/y:........a pajace go odstawili i teraz wraca w jeszcze gorszym stanie.....przeciez to nie worek zimniakow zeby go tak przezucac:wściekła/y:.....................ze wzgledu chcocizby na tą ranę ktora ma okolo 50 cm

Katy co za konowały :no::no::wściekła/y::crazy: ja pierdziu no jak można wrrrrrrrrrr a tak poza tym to ja wiem że ty zapracowana i zamartwiona tatą ale może byśmy tę kawę w końcu wypiły!!!!!!!!!!! co bo ostatnio to my się chyba w kwietniu widziały

Asiczka ma już dzieci przy sobie to wiesz jak to jest po takiej rozłące :)

a reszta dostanie lanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ja wiem że się nie chce że są dołki i dolinki

ale raz na dwa dni byście sie odezwały i dały znak że żyjecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej! wpadam i ja na chwile

polisia gratuluję serdecznie!

katy no niestety muszę poczekać do piątku. w sumie 2 dni różnicy więc wytrzymam
przykro mi że tatko znowu w szpitalu. ach ci nasi lekarze. mam nadzieje że będzie wszystko dobrze. trzymam kciuki i pomodle się o jego zdrowie

małami
na enprze sie pojawia a u nas nic. oj nie ładnie należy się lanie. wyniki hormonów z tego co wyczytałam ma super więc trzymam kciuki za powodzenie w tym cyklu

karolcia
z tego co wyczytałam na enpr już po pierwszej dawce oxy ale nic się nie rusza. w czwartek druga dawka chyba, ze wcześniej Jagoda zdecyduje się wyjśc

a reszta dziewczyny gdzie jest? halo babeczki meldować się!

no i tyle na razie ode mnie.

Aniu jak tylko sobie jakos to poukladam to napewno sie spotkamy..........:tak:
Agnes no faktycznie 2 dni to nie tragedia ;-)

Wlasnie dzwonilam do domu Tato juz na oddziale pod kroplowkami i tylko lekarz glowa pokiwal ze po 4 dobach od wyjscia z Oiomu go wypisali i to z taka lista z rozpoznania:no:........jak cos bede wiedzic to dam znac

A czemu Karola poszla na OXY chyba jeszcze ma czas na porod......cos mi chyba umknelo:eek::eek::eek:

Ps lece na kawke do kumpeli

katy k.......... mać- bo już innych słów brakuje

ja dziś na youtube siedzę, ale zaglądam co chwilkę

losziczka dostanie wpierdy- a ja odpuszczam do czasu wygojenia nogi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry