• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori, a po co ona ma się przemęczać, jej więcej nie zapłaci, za więcej klientek! Ja to kiedyś pojechałam do jednego lekarza, jak się nie mogłam dodzwonić, i zanim zaczęłam gadać z tą babą to do niej zadzwoniłam:laugh2: a ona dalej siedzi, i coś w komputerze robi, ja jej mówię, że telefon dzwoni to dopiero odebrała! No to ją opierpapier, że musiałam jechać i powiedziała, że powiem doktorowi, a co!

reklama
Aniutka już nic nie szykuję, czekam tylko na poniedziałek, bo w tedy do kliniki na badania, i we wtorek godzina O! teraz już się nie boję, M od piątku ma urlop:-) Byle do piątku jak by co:-) Kacuś jak przyszedł zjadł kanapki, naleśnika, jabłko, i teraz je chrupki do mleka, mleko wypił osobno:szok: Poryczałam się przez niego i chyba miał wyrzuty sumienia!

axarai - i on je malo? ... mój jakby to zjadł to by pękł

Ania - może mi kierownicy później odpuszczą, ale przez pierwszy trymestr wolałabym ciążę zachować w tajemnicy

no pojechałam do tego gabinetu i mam wizytę! 19.09. Godzina taka że muszę wybrac urlop no ale przynajamniej jest. Wcisnę mnei w wolną lukę. Normalny najbliższy termin pod koniec października :szok: ... a on bierze ok 150 zł ...świat powariował :eek:

Kochane a Milenka z tabelki, co się nie odzywa,( lonty dostanie!) to pisany nick miała Milenkaaa? Bo jak tak to ją wyszpiegowałam, co by wpuściła Karolę na pierwsze miejsce! Niech się z Jago pospieszą:-)
tu jest https://www.babyboom.pl/forum/mlodz...zle-i-obecne-watek-glowny-3091/index7167.html:-) No i proszę , Urodziłam !!!
Moja córeczka przyszła na świat 30stego o 01:40 z wagą 2,850 i 52 cm

Lori, to że marudzi przy jedzeniu, i nieraz gryza weźmie i koniec, to ja rozumiem, ale teraz on cofki ma non-stop!!! Super, że do lekarza się zapisałaś, mój w Pl brał 180 z usg,i płytką, i bardzo skrupulatny był, więc było warto!

Ostatnia edycja:
a pamiętacie była u nas na wątku taka dziewczyna której powiedziano pod koniec ciąży że być może jej dziecko ma roszczep kręgosłupa czy coś podobnego??

Czy ktoś wie co u niej??

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki :-)

polisia gratuluję :-):-):-)

dziewczynki nadrabiałam Was w ciągu dnia, ale nie miałam kiedy pisać i teraz już nic nie pamiętam:-( Ale o wszystkich pamiętam :-):-):-)

My dziś byliśmy w sprawie oc i później podjechaliśmy do hurtowni z atr. dziecięcymi i w sumie okazało się,że mają tam ceny jak na allegro, więc całkiem fajnie :-):-):-) I byliśmy też wózki oglądać i jestem na tako laret zdecydowana :-):-):-) Widzieliśmy na żywo i super wygląda :-) Mieliśmy dziś się ze znajomą spotkać, ale się rozchorowała i znowu siedzimy w domu :-(:-(:-( Chciałam w takim razie do siostry skoczyć, ale mojemu m sie nie chciało :-( On przynajmniej do pracy chodzi, a ja kiszę się w tej chałupie :-(:-(:-( No nic, byle do czwartku, bo wtedy już jakoś zleci, bo mam plany na czwartek i piątek, a weekend jakoś minie i w pon ginka i podglądanie Bianki i później urlop :-):-):-) Tzn. m ma urlop i wybywamy :-):-):-)

Rozia to dobrze że trafił wam się taki sklep gdzieś blisko lepiej jak się wszystko na żywo widzi :tak: co do nudów w domu to ja za tym tęsknię ;-)oj posiedziałąbym jakiś czas :-p

ooooooooo i Truskafffki też dawno nie było ani tutaj ani na enpr :no: co sie dzieje dziewczyny nam uciekają

Dobranoc bo widze że sama siedzę

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia tez bym chciala sie tak pobyczyc jak ty :tak:
Lori domyslam sie ze jestes troche miedzy mlotem a kowadlem :sorry:w tej pracy
Ania a ty kiedy idziesz na wolne przed porodem?

Niewiecie co z Dziama???? Tempki nie ma wpisanej.........mam nadzieje ze nic sie nie stalo

Jane!!!!!!!!!!!!!!!
Malami!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hop Hop Hop Hop

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry