• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
jane mi niestety lekkiego nie pozwolili, bo powiedzieli, że przy tym urazie zwykły lepszy daje większą gwarancję, że wszystko pójdzie ok

losiczko no jam trochę więcej czasu bo pewnie jakieś 25-30 cykli

Dobry :-)
Na sam poczatek musze opierdzielic Losiczke.....co ty gadasz jaki "Toj wiek" ??????? To kobiety same najlepiej wiedza do kiedy moga sie starac i to spoleczenstwo wyznaczylo wiek 40 co jest paranoja:szok::angry::szok:.
Tutaj kobieta po 40 dopiero zaczyna myslec o pierwszym dziecku a nie o ostatnim, wiem ze tu jest troche inny swiat ale w Pl tez sie to zmienia.
Kolo mnie w Pl mieszka babka ktora zaszla w ciaze w wieku 46 lat i jej dorosla corka tez zaszla . Nie bylo wielkiego halo a teraz ich dzieci razem do szkoly chodza :-):tak::tak:
Sama musisz zdecydowac kiedy zaprzestac staran ale nie pod presja otoczenia bo przekroczylas albo sie zblizasz do 40 .
Losiczka jestes fajowska rozrywkowa babka ktora wyglada na 35 wiec sie nie zalamuj tylko kawa paczus i walczymy dalej :-):-):-)
Piateczko a jak tam nozka?
Dziama masz racje niech cie nie zbywa tabletkami bo leczy skutek a nie przyczyne:tak:
Karolcia to trzymaj sie;-) ................ale nadal nikt mi nie wytlumaczyl dlaczego juz ma urodzic?????:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Jane no troche sie pokitrasilo ale ja czest przyjezdzam tak ze co sie odwlecze to nie uciecze :tak::-)ps plissssss pokazuj sie czesciej :sorry:

Hallo Kochane!!!
Piąteczko z 30cykli, no mam nadzieję, że w 3 się zmieścisz!!!!
Losiczko, z tym czasem to lipa! Ja sobie dałam czas do marca, żeby mieć fasolkę, a jeszcze do tego M wyjechał do pracy, więc marne były szanse, że da radę akurat przyjechać na owu! I nie nie wiem jak cud mnie dosięgnął..........................:szok: Życzę Tobie tego samego!
Dziama dziś rano, jak mu mówiłam, że śniadanko w przedszkolu, to już zielony się robił:szok: On rano to już w ogóle nie może nic jeść. Tak koło 10 flacha mleka, a o 14 jakiś obiad, i później to idzie. A w przedszkolu patrzyłam jakie fajne śniadanko dzieci miały, sama by, zjadła:szok: I owoce ładnie pokrojone, i mleko z chrupkami, i bułeczki, a on nie i już!
Jane noż niejadek całą gębą i już nie wiem co gorsze! Mój najstarszy niejadek, ale nie taki jak Kac, średni za to wszystko zajadał, no i teraz ma 17 lat i 110kg, i nie może tego zrzucić!
Ja dziś koszmarną noc miałam, skurczyki jakieś miałam, biodra i nogi tak mnie rwały, że myślałam, że umrę, całą noc prawie nie spałam!!! Byle do piątku, M ma urlop!!!!

Katy nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale chyba coś z nerkami Karola ma, bo na pewno strasznie puchła. A po drugie to już chce:-)

Ostatnia edycja:
witajcie moje kochane

przeczytalam ale niestety nie wiele pamietam
Polisia gratuluje
Katy mala wczoraj byla straszna pol dnia tak sie darla ze mialam ochote wyjsc i ja zostawic w domu ;p co do czego wyszlam ale z nia na spacer i od 13 do 19 bylysmy na miescie

wybacznie reszty nie pamietam

korzystajac z okazji ze mloda spi wzielam sie za szydelko jak skoncze pochwale sie co wyszlo ;p

zaagubiona a co robisz :) ja obecnie dwa bieżniki w końcu dla siebie na nowe mieszkanko :) bo wszystkich obdarowałam a jak sie przeprowadzę to u siebie nie mam co położyć :)
Piateczko- nic nie wiem w pt pojadę to będę wiedział ze źródła co i jak nie dzwonią a ja nie chce zamęczać telefonami.
Axa Może mały jak już bardziej się zadomowi w tym przedszkolu to w grupie się jakoś przekona. No a jak mąż będzie na urlopie i pojdzie do przedszkola to może się dogada i panie coś poradzą
Jane-trochę Cię rozumiem ja od kiedy tu zaglądam też mam głowę bąblem nabita że hohoho

Dziama:-) Właśnie to samo M wczoraj powiedziałam, że od poniedziałku będzie Kacka prowadzić, przez 2 tygodnie, to jakoś się dotrzemy i dogadamy!:-) No myślisz tak jak ja;-)

reklama
losiczko nie przesadzaj z tym wiekiem. Mnie moja mam urodziła w wieku 42 lub 43 lat i zobacz jaka śwarna dziołcha ze mnie :-D;-):-D Także olej te wszystkie liczby i działaj :-D:-D:-D

axa no może to jest jakiś sposób na Młodego :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry