• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kasiu ja idę na wolne od 29 października :)
pnie wiem co z Dziama a MałaMi dzisiaj z nią pisałam ale źle sie tutaj czuje:( zreszta sama wiesz jak to jest i nie każdy jest tak silny jak ty kochana

reklama
Witajcie moje Kochane Wyjadaczki!czytalam Was,ale nie jestem w stanie kazdej z osobna odpisac:(ja mam dola,bo z moim m sie poklocilam,jakas taka sama jestem w tej ciazy,a szkoda:(ale nie bede przynudzac Wam:(jestem po wizycie:ktg w porzadku,sa minimalne skurcze,ale to jeszcze nie to...Polisia gratulacje:*pobrali mi krew na zoltaczke,szyjka w porzasiu,hemoglobina11,5.Tylko krew w moczu,ale lekarz zrobil usg dowcipnie no i stwierdzil,ze albo zapalenie pecherza,albo kamien w nerce...sama juz nie wiem co o tym myslec?bedzie co ma byc...Maly rosnie,dzis 32+1 tc,wazy juz
2340 Gramm,chociaz tyle pozytywnego...Sprobuje zasnac,bo plakac nie mam juz sily i ns plusie mam juz 10,4 kg...Dobranoc Kochane :*

Hej Kochane oj dziękuję za troskę bardzo to miłe :*:*:* nie miłam cały dzień dostepu do neta bo byłam poza domem ale sikałam na test i jest - więc niestety miejsca w drugiej tabelce nie zarezerwuję a szkoda, czekam na @ a jak nie przyjdzie siknę w weekand jeszcze raz a potem tel do gina bo to juz jest nienormalne.

Przepraszam że tak tylko o sobie ale padam na pyszczek bo sie dzis ulatałam jak głupia DOBRANOC :*

DZień dobry dziewczynki :-):-):-)

Ja oczywiście już nie śpię :-( eh... Wczoraj mnie olśniło,że zgubiłam 1 tydzień, bo pisałam,że od poniedziałku mamy urlop, szkoda tylko,że nie od tego, a dopiero od następnego... Zdarzało mi się gubić 1 dzień, ale tygodnia jeszcze nie zgubiłam :-)

Kasia kurczę, co za konowały z tych lekarzy :wściekła/y: Oby tacie się polepszyło szybko :tak:

dziama no to co z tym Twoim cyklem?? A przypomnij mi, Ty już byłaś u gina na wyregulowanie cyklu??

Co z jane?? Ktoś się z nią kontaktował?? Bo zaczynam się martwić....

losiczko jak dzis humor?? Lepiej troszkę ?? M dziś wraca, także myślę,że jednak troszkę lepiej na duszy, co?? :-):-):-)

ilonko a u Ciebie co słychać ??

piateczko jak tam noga, ból choć troszkę przechodzi??

Miłego dnia wszystkim życzę:-)

Dzień dobry :) Woda na kawę wstawiona teraz czas na BB :)
Rozia- brałam pół roku anty na wyregulowanie i jak widać jest jeszcze lepiej niż przed. Okresy zawsze miałam długie miedzy 29a34dni kilka razy zdarzyło się 36dni. W tamtym roku coś mi się pierniczyć zaczęło i tak wylądowałam u gina. Cytologia czysto, usg ok jakiś lekki stan zapalny miałam to dostałam tabsy dowcipne i potem te anty na poł roku. Po których pierwszej
@ dostałam po ok47 dniach a następne to juz widać na tych wykresach. Chce poczekać jeszcze kilka dni i jak coś do dzwonie sie umówić. ;/ Tylko jk zadzwonię i usłyszę że mam lutką wywołać to się mega wku....wię bo tal było rok temu i nie zamierzam być w punkcie wyjścia.
Axa- mam nadzieję że ta metamorfoza niejadka utrzyma się dłużej.
Katy- dlaczego te cymbały myślą po tak zwanych ptokach? nie wiedzieli ze tata słaby wypisując go? nerwy mnie ponosza jak czytam o naszej służbie zdrowia ;/
Polisia, Milena -GRATULACJE
Ilonko co tam u Was?
Losiczko- kiedy m wraca?
Piateczko jak tam dzisiejsza nocka minęła mam nadzieję że lepiej?
Kasia es- ??????????????????????????????????????????? co u miłych Pań?
Truskawki tez cos dawno nie było- no ze już o naszych mamacg nie wspomnę- ciekawe jak Roszpunka i Maksio kurcze czyżby tak absorbował mamę żenic a nic nie ma dla nas czasu?

dzień dobry dziewczynki

ja wczoraj byłam tak padnięta, że położyłam się do łózia i posypiałam co chwilkę. masakra.

lori zakładaj karte ciazy i melduj o niej w pracy- to da Ci jak pisze ania ochronę

axa u mnie też nieraz jak mnie dzieci doprowadzą do łez to później jakiś czas spokój

losiczko jestes tam smutasku?????????

i tyle w mojej pustej głowie zostało
miłego dnia dziewczynki

dziama jak mała?

Ja tez sie witam ale nie wyspana babcia mnie obudzila tel.
Glowa mnie boli ide sie polozyc :)

Dziama a ty masz starsznie dlugie cykle wiec lepiej zbadac czemu :( ja mialam dlugie ale to nie az tak

Dziendoberek :-)

Piąteczko jestem jestem ale kiepsko u mnie:-(. Chyba sobie uświadomiłam że walczę o bąbla juz 6 cykl a zostały mi jeszcze tylko 4 . Więc szanse coraz mniejsze :-(.Do tego zbliża sie dzień w którym miałam przytulić moje maleństo a pozostał mi tylko po nim test ciążowy i zdjęcie.Więc to wszystko mnie bardzo smuci.

Aniu pytałas czy mam pracę? Odezwała sie babka od torebek i tez od stroji. Szykuje sie nareszcie robota tyle że z nimi to róznie jest. Dzwonią że robota uszykowana a czekam na nią 2 tyg :baffled:

Dziama jeszcze nie byłam pod Twoim wykresem :-p

Sylwia Ty to swoje musisz przejsc biedactwo:-( trzymaj sie cieplutko.

Rozia męzuś wrócił wczoraj. Wymęczony tak bardzo że wczoraj wszystkie moje chłopaki o godz 20 juz spały :sorry: Nawet te chodzenie na 8 do szkoły ma dobre strony bo wczesnie kładę młoych spać i wieczór mam dla siebie. No dla męża nie bo spi :sorry:

Miłego dnia dziewczynki :tak:

losiczko dlatego ja nie liczę, żeby dolinek nie łapać i staram się nie myśleć. u mnie przynajmniej dwa cykle na marnację skazane, ale trza do przodu iść. Ja się nauczyłam pewne rozdziały życia zamykać za sobą. Tak jest lepiej

napisała karola że na obchodzie jej gin mrugnęła jej oko i powiedziała-my jutro- no czekamy na jutro

reklama
hej chciałam tylko dać znać że żyję:)
przepraszam, że się nie odzywałam ale ja niestety widzę u siebie taką prawidłowość, że pierwszą fazę cyklu żeby mi szybciej zleciała to w ogóle nie myślę o tym a co za tym idzie na bb nie siedzę.
Poza tym w związku z zepsutym autem wszędzie jeżdżę na rowerze i jestem już taka padnięta jak wracam w końcu do domu, że padam od razu ....

z tego co mi się udało przeczytać..

polisia gratulacje!!

piąteczka współczuję.... ja dwa lata temu w sierpniu złamałam rękę:szok: pośliznęłam się nad rzeką i tak upadłam niefortunnie, że mnie zagipsowali na 4 tygodnie. Na szczęście miałam lekki gips (oczywiście sama za niego zapłaciłam). Ale mój m wtedy był za granicą i powiem, że łatwo nie było. Poza tym miałam jeszcze złamaną nogę i obojczyk w dzieciństwie więc o takich urazach coś wiem:tak:

losiczka ja myślę, że pływaczki Twojego m są silne i wytrwały do owulki:) Trzymam kciuki!!!!

lori coś wiem o stresie w pracy.... przez ostatni miesiąc trochę go miałam w pracy.... na szczęście już się uspokoiło.

rozia fajnie, że już macie auto.

axa to mówisz, że masz małego niejadka w domu??

katy no kurna ... ci lekarze są niemożliwi. Brak słów....Życzę zdrowia dla taty... a co do naszego spotkania to jakoś się nie złożyło... Ty miałaś mnóstwo na głowie, ja zresztą też miałam swoje sprawy. Nic się nie dzieje. Jeszcze przecież przyjedziesz ;-) następnym razem się spotkamy.

poza tym kochane dzieciaczki macie dziewczyny... takie śliczne, zdjęcia są super:)))

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry