• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Zzagubiona czyli mozna by zec ze wracasz w koncu do normalnosci ;-)
Axa no ja mysle ze nie jest latwo dziecku nie dawac jesc ale dzieciaki sa tak cwane ze wiedza iz mamusia w koncu sie zlamie i zrobi to, co oni chca jesc a nie to co powinny zeby zdrowo sie rozwijac ..............jednym slowem cwane bestie

a gdzie Gosiulek???

ps czy zna ktos moze fajny i darmowy program do sciagniecia........chodzi mi konkretnie o projektowanie kuchni lub pokoikow :-)

reklama
Witajcie - POLISIA - GRATULACJE !!!!!!
LORI - Darus ma angine ropna i stad taka temperatura, dostal antybiotyk i dzis to juz nie to samo dziecko, szaleje i buzka mu sie nie zamyka :-) noi zaczal jesc.
ZAGUBIONA - slicze zdjecia
DZIAMA - moze jednak @ nie przyjdzie
uciekam nakarmic malutka :-)

witam dziewczynki :-)

ja po pracy i standardowo padam na ryj :confused2:
lecę zrobić sobie kąpiel puki młody na rowerze to cisza i spokój w chałupie
jeszcze tylko ino szybciusio odkurzę puki nikt mi sie pod nogami nie pałęta

ktoś dzisiaj urodził?

Marysia- właśnie zastanawiałam się jak Dareczek - biedny ale cieszę sie że już lepiej no i dobrze że księżniczka zdrowa :)
Katy - a co chcesz chatkę projektować???? u mnie juz po malowaniu :0) teraz skręcają się powolutku meble w kuchni- tatko mi po troszku skręca bo M daleko a ja wiadomo ze co najwyżej bym siadła i płakała heheheh do końca września ma być barierka na klatkę no i w sumie brakuje mi drzwi do kuchni i jednego pokoju i wykończeniówka skończona. Pozostanie tylko wyposażenie no ale to już ambitniejsza sprawa więc dopiero z kaski którą zbierzemy na weselu. w razie gdybym się teraz jeszcze przed ślubem zdecydowała przeprowadzić to w sumie przeniosę swój obecny pokój i jakoś bedzie ale jakoś mi nie spieszno do swoich liczników więc chyba nie będę za bardzo sie spieszyć.
Zaagubiona - kiecuszkę też do tego będziesz robić? ja kiedys zrobiłam cos takiego: DSC_4903we.jpgZdjęcie0314.jpg

Marysia fajnie ze Darus dochodzi do siebie:-)
Lori jesli sie nie myle to nikt .............jutro prawdopodobnie Karolcia powije Jagodke .....cichaczem pani doktor jej napomknela:tak:
Ania jak tam przeszla ci juz choroba???
Dziama no wlasnie chce sobie zaprojektowac ustawienia ktore by mi odpowiadalo a potem niech sie ktos meczy z robieniem ich......chociaz jeszcze duzo czasu uplynie zanim zrealizuje swoj plan ale lubie wiedziec na czym stoje :tak:
Alez ja ci zazdroszcze tego etapu:-)......i moze okruszka w brzuszku;-);-)???

ps ale cuda robisz :-) teraz czekamy co Zzagubiona nam przedstawi ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
hej! witam czwarkowo. ale co to że taka cisza tutaj ostatnio. no meldować się bo będzie lanie.

ja dzisiaj pobudka o 6 bo mąż do szkoły na 7.10. pomału musimy się przyzwyczajać że koniec spania do 9. ale zobaczymy jak to będzie

piąteczka
jak twoja noga? nadal boli czy już lepiej?

ciekawe jak nasza karola?

a resztę pozdrawiam i stawiam do pionu. dalej wstawać i zawitać do nas.

o!!!!!!!!:szok: ostatnie okienko. pora zacząć się bać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry