• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

aha mloda od 3 dni jak zlapie za palce to podciaga sie i siedzi:szok: co prawda sama nie utrzyma sie w tej pozycji musi trzymac sie czegos ale robi to bez pomocy

reklama
Owijki mi nie pasują :crazy::crazy::crazy:

Zagubiona u mnie chłopaki miały tak 5-6 miesiecy. Rekord pobił Kuba bo ten mały szczypior był tak silny że mając 6 miesięcy stanął mi w łożeczku :szok::szok::szok: a jeszcze było wysoko ustawione :szok: .Ja poszłam butlę robić wracam a on stoi . I własnie tak zrobiłam :szok::szok::szok: A biegał jak miał 8,5 miesiąca :-):-):-)

losiczko ja to bym zrobiła nawet tak
vil-luntte.gif
i stan przedzawałowy

Jestem:rofl2: Mały taki trochę zakręcony, że nie rozumie, ale bynajmniej nie powiedział, że nie chce już chodzić! bardzo jestem dumna z niego! Dorosły nie jeden by spękał, jak by miał iść do pracy nie znać języka, ani ludzi:-)
Mój dużaszek, a za Tydzień w prezencie siostrę dostanie:-)
Dzama no no, ja tam trzymam&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!
Zagubiona Kaci siedział 4,5, a zaczął sam siadać tak z czworaka nóżkę podwijał pod siebie i siadał, 5 miesięcy. Jeżeli dziecko jest silne i robi to samo, bez pomocy to wszystko ok, nie należy sadzać na siłę!
Sylwuś trzymam kciuki za Mariuszka:-)

Piateczko ja tam samo mialam z laptopem ale na razie smiga:tak:
Dziama ja poprostu bede trzymac kciuki zeby te mdlosci nie poszly na marne:-)
A w Pl caly czas zycie krecilo sie w okol taty, szpitala, szybkiego obiadu bo juz trzeba jechac i budowy i tak mi minelo 5 tyg ani nie wiem kiedy:eek: nigdzie nie pojechalismy nawet na jeden dzien bo tak jakos wyszlo.
Na weselu bylo super ale poszlam na opalanie natryskowe i zaluje bo wygladalam jak skwarek a zmyc sie nie dalo:wściekła/y::no: wiec wydladalam jak dziunia bo do tego udalo mi sie kupic tylko pomaranczowa sukienke.....jak znajde jakies sensowe zdj to pozniej wrzuce ;-)
Sylwia no to trzymam kciuki zeby wyszlo wsio ok;-)
Rozia ano nowy etap w zyciu to i nowy samochod jest:tak:

Axa- dzielny chłopak na pewno nie łatwo mu ale za to szybko załapie język. Tyle nowości i zmian w Jego życiu nonono. A jak się czujesz? spakowana już?
Sylwia- daj znać jak po wizycie.
Zaagubiona- no to Ninuńka silna że hoho dokładnie jak napisała o ile pamietam dobrze Losiczka skoro sama jest gotowa to jak najbardziej ok gorzej jak byś to Ty na siłę to robiła. Pamiętam jak opiekowałam się brzdącem i jak miał pół roku jego ojciec tak miedzy wierszami dal odczuć że może nienajepiej się małym opiekuję bo jego kolegi dziecko jest chyba jakoś powiedział tydz czy dwa starsze czy młodsze i już dawno siedzi a i raczkować zaczyna...... wściekłam się pamietam wtedy choć nie dałam poznać kurka w tym wieku nie wszystkie rzeczy dzieci robią to samo zrobiłam chłopu wykład i skończyło się
Katy- myślałam ze w tej zółtej pójdziesz? kobieta zmienną jest

kciukasy ściskajcie oj cieszyłabym sie bardzo ale jakos tak mało ciążowo się czuję :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry